Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast u dejtonskoj BH je fasisticka, multi-cetnicka, veleizdajnicka, mafijaska, agresorska koja drzi Republiku BH pod okupacijom i blokadom. POZIVAM SVE LOJALANE GRADJANE REPUBLIKE BH DA ORGANIZUJU POKRET OTPORA I SMJENE SA VLASTI OVU FASISTCKO-MAFIJASKU BANDU JEDNOM ZAUVJEK. Lagalitet za ovu akciju nam daje Ustav Republike bH sa clanovima 154 i 155 koji obavezuju svakog postenog i lojalnog gradjanina bh da ustane i odbrani Republiku BH.
BRAVO! .......da jednom normalan komentar bude TOP!
Jedina stranka u kojoj vidim neku nadu i koja može povući državu naprijed. Još samo da im je osvojiti većinu!
šta si rekao, de ponovi😂😂😂😂?!!
Stavljanje nacije i naciona iznad drzave i gradanina je u sustini pokusaj da se BiH podijeli uz pomoc domacih etniziranih struktura a posebno onih koji su Srbizorani i Hrvatizirani. Nacionalne oligarhije su uzurpirale drzavu unistavajuci je od 90te do danas.
Nacionalisti predlažu daljnje etničke podjele. Konačnu riječ će dati građani", zaključio je Kojović. Ako se gradjani budu pitali onda se zna sta ce odluciti. Nacionalizam i rat kao i obicno.
Ovaj glumi opziciju a u stvari radi za pozociju. Realno treba dici cenzus na 5% pa nek ostane sto ostane. I ove male stranke nek nestanu pa ce shvatiti da je ujedinjenje ljevice odnosno gradjanskog bloka jedini izlaz. Pogledajmo ove tzv gradjanske stranke kod izbora za nacelnika Centa pa gradonacelnika Sarajeva.....
A sta ti uradi predstavnice opozic8je. Zahvaljujuci vama ovi jasu kolko mogu. Pored ovakve opzicije ovi lopovi se ne moraju brinuti za buducnost. Ne trebaju mi stavovi opozicije vec djela . A tu ste velika 0.
predstavnik opozicije može samo da se obraća građanima preko medija, te da infomiše javnost koja je njegova politika. On ti može predstaviti svoje političke stavove, a tek kada ti te stavove podržiš na izborima, a on dobije većinu u parlamentu, pitaj ga šta je uradio jer tada ima poluge vlasti, tek tada možeš vidjeti njegova DJELA ili da pokrenu možda revoluciju ili proteste
Kojovićuuuuu, ajd goramooooooo!!!
Kojovicu koliko glasova si sveukupno u zivotu dobijo?
Svi koji misle svojom glavom se boje EU i njene mracne LGBT ideologije. https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw
E moj Predraže, da ovi naši idioti ne šalju svakog ko ne misli ko i oni preko Drine/Save mogli bi Dodik i Čović lupetati do sutra a da ih niko ne ferma.
upravo tako, njima dvojici ne odgovora uredjena drzava, mafija je to
VI DOLE U BOSNI STE SVI REDOM STOKA ZATO VAM I JEST TAKO KAKO VAM JE I NIKAD VAM NECE BITI BOLJE NAROD NEPISMEN I GLUP MENE JE STID STO MI JE BABO IZBOSNE SELAM IZ ZÜRICH
IMENE JE STID ŠTO TI JE BABO IZBOSNE