Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije bih dao glas Pedji nego Konakovicu , Sepicu ,Ahmetovicu i ostaloj bagri .Covjek je dosljedan i ima svoj stav a oni su nesposobni prelivode .
prelivoda ili sloboda izbora, SDA debili malo pretjeruju s tim, ko ste jbt da bi neko bio kod vas ?? pa Bog je dao ljudima slobodu izbora. Gori ste od Staljina ,Tite i Lenjina skupa, vas niko NE SMIJE napustiti jer nije musliman??? izdajnik je?? ma ko ste roditelje vam jbm?!
@SefikCivava nema to veze sa vjerom već kadrovskom politikom. Neko bi sa 40 godina života i 10 godina staža u stranci da preskoči nekog od 60 godina i 30 godina u stranci. I pošto ne mogu dočekat onda odhebu i naprave svoju stranku u kojoj će biti glavni. To je znak egomanijakalnosti i pohlepom za vlašću
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Sefik Cicvara ti si obicni bijednik i beskorisni faktor u drustvu to ti je slobodni izbor .
jako dobar interviju. generalno najkompletnija stranka koja polako al kvalitetno raste i bit ce ozbiljan igrac nakon 8.10. sire se na druge kantone a aBd i u RSu.
NEKA OVE GODINE BECIREVICA, NE VOLIM SDP ALI SAM ZAMRZIO SDA, SBB, HDZ....
nevidim zasto nedati ovom covijeku sansu dajemo sanse 25 godina jednima te istima samo se zarotiraju i to je to sda hdz snsd sds za bih itd itd svi su oni barem po jednom bili na vlasti i nista dobro nisu donijeli smatram da je svakako bolje dati sansu nekim novim ljudima pa ako nevlaja slijedecim izborima dati opet nekom novom jer ni od starih nema nista
Bravo Pedza samo politicari tvog profila i poimanja zivota imaju perspektivu u ovoj zemlji.Sve ostalo je potop
NS je mala partija i djeluje na ogranicenom prostoru, a i kao takva nista manje nego cak nudi svog kandidata za clana predsjednistva i jos ispred hrvatskog naroda. Samo ta okolnost upucuje na sumnju da se radi o zakulisanoj ujdurmi zajedno sa perfidnim Covicem. Na toj analizi se i u javnosti operise, jer druge logike nejma, sto znaci ako se NS predstavlja lijevom onda je stvar jos gora iz razloga da samim tim stoji iza izbora Covica, a protiv Komsica.
jako plitko razmišljanje
kazu mi mozemo ti dat paket od 30 KM jer vas nema puno u kući, da vas ima sedmero recimo dali bi vam i u kešu, al morate glasat za nas, donijet dokaz...
trenutn ste aktivni od titove do otoke.
Te ideje neće proći u RS-u nikada. nema te generacije koja će prihvatiti ukidanje RS-a, građansku državu i sl. Tako da se ti drži kantona Sarajevo.
Haj ti na Pale papak tamo ti je i mjesto
Ovo su oni koji su rekli da je Komsic nacionalista.to je kraj ove stranke.
Gledam maloprije video neartikulisanog Meme Haljevca na skupu SBB-a i citam odgovore ovog intelektualca. Sedam svjetova izmedju njih dvojice. Tuga je samo sto u BiH vecina ljudi prica jezikom Meme a Pedju i Nasu Stranku vide kao "elitisticku" jer su pismeni i odmjereni.
A što to nisi radio do sada?