Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do advokata je,da su imali dobre advokate ne bi bili tu gdje jesu. Bitno je da su oni koji su pravi krivci jer, nisu morali koristiti taj program,na slobodi,a u pritvoru oni koji u biti nisu imali neku korist. Drzava,pravo,sudstvo,tuziteljsvo, su dosegli dno i to na ocigled svih nas koji citamo.
Pa ja..sitne ribe u zatvor..a vlasnici na slobodi..jebes ovo
a metropolis i vatra rade li rade. sta znaci biti pod zastitom pogane, kriminogene SDA
Oni koji su radili za platu leze u zatvoru, a ovi sto su stvarno utajili porez slobodno se setaju
Možeš koliko hoćeš ali ne i dokle hoćeš. A sada se treba ići i na veće ribe.
Pa i dan danas se ne izdaju racuni po vrlim sarajevskim elitnim restoranima...brajlovic..kod kule...parkinzi ne izdaju pdv racune....kako moze pdv racun izdavati RAD...a privanti parkinzi i parkinzi trznim centrima ne mogu.... ovo inspekcija moze urediti za 2 dana....ali dzabe kad su stanacki podobni lezihljebovici tamo...
Ovi u zatvoru a objekti i dalje rade, cak sta vise imaju ramazansku ponudu, a bošnje navalile
Ovi nepoznati u zatvoru, a oni koji su svjesno pljackali drzavu na slobodi? WTF? Tuzilastvo i sudstvo, dva najgora organa vlasti. Ubjedljivo.
molio bi klix i ostale portale da samo izvjestaju o pravomocnim presudama, jer ovako se stvara pogresna percepcija o radu pojedinih institucija tj, na kraju u vecini slucajeva ne bude nista