Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UUU NEMOJTE,POSKIDAT ĆE SMETLJIJA IZMETBEGOVIĆ I TUŽILAŠTVO IAKO JE DO SAD RADILO PO NJENOM NALOGU...
"bivši direktor Faris Gavrankapetanović ostavio KCUS u gubicima većim od 23 miliona KM, a njegovi su nasljednici na toj funkciji dugovanja samo nastavili uvećavati." Za razliku od Sebije koja jedina SMANJUJE dug. Bravo Sebija!!!
Sebija, Sebija, ja ajni, ja ajni... Sebija Sebija, gdje su oni dani hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sebija danas "vraca" dugove koje je napravila (pokrala) zajedno s Gavrankapetanovicem, a svi oni zajedno - SDA. Muz joj (Bakir) uredno mice sve tuzioce koji se drznu da to istrazuju, pa makar i unapredjenjem. Bitno je da ih se makne sa slucaja. Za ove koji podrazavaju Sebiju, Bakira i SDA generalno - imate li vi bar jednu mozdanu vijugu vise od goluba (a on ih ima cijele dvije)...?
Svi koji su dosli prije su samo UZIMALI! Ona vraca njihove lopovluke ... A ovo za ugovor, smješno. Samo naprijed!
Pa ?? Provjerava i sve ostale ugovore ... Smješno! Žena radi i ne krade, za razliku od drugih.
Sirimo istinu o "izbjeglicama" i "religiji mira": https://hiddenlolcdn.com/i/164716.jpg Sada, oni koji nisu prije, svi razumiju zasto su Madjarska, Poljska, Slovacka i Ceska odbile da prime ove nasilnike, lijencine i kozojebe.
gdje je gavran hoće li mu iko sudit? može li iko dodirnuti sarajevske begove?
@gdjica_zlica zgrćo je u Sarajevu, a eto nisam znaao da je Hercegovac
Bas ga briga on je sebe i svoje obezbjedio uz pimoc vladajuce oligarhije.Dok su jedni rovili po konteinerima da prezive drugi su imali koliko su htjeli i bez obaveze polaganja racuna bilo kome.
Dohakat ce se i vama mau li vam IZMETbegovicku kapitalisticku
Hapsite je odma kobila se digla hoće na 7 stolica mamicu joj Lopovsku
ubica ova sebija samo ne znam kojeg lica...nedefinisanog lica
Predmet Gavrankapetanović: Tužilaštvo provjerava i ugovor sa Sebijom Izetbegović Sve dok je porodica Izetbegovic na vlasti hafiz doktor Faris Gavrankapetanovic ce biti miran i Sebij-ja nece njega progoniti nego sjeci iskljucivo SDP-ovske glave. Babo Alija Izetbegovic i babo od hafiza Gavrnkapetanovica Munir Gavrankapetanovic su zajedno robijali kao mladi muslimani u Titin vakat. Zato se ova kuja i ne osvrce na kriminal koji je hafiz pocinio.
Da su svi ostali ko Faris sve bih bilo dobro, ako je on napravi 23miliona sta je sa ostali 77miliona ko je to napravio?
Imate li straha od Boga
Moze li jedan dan proci bez Sebije. Kome li je stala na nogu iz Klixa pa je ovoliko spominjete.
Al su ovi crveni i narandzasti i satiranih boja navalili na zenu da je smjene Nedaj se Sebi. SEBIJA ZA PREDSJEDNIKA !
Nisam ni crvena ni narandzasta ni satirana, niti gospodju Sebiju mozemo smijeniti (u biti nije ostalo vise nista). Bolesna sam, zelena, i spremam kolace za Lejletu-l-kadr. Komentar sam ostavila iz razloga da djeco vi nesto poduzmete za svoje zdravlje i obrazovanje a to sto neko - pripadnik moje vjere krade, nema veze da ne uprem prstom u njega, da kazem da to nema veze sa islamom i da se tako ne smije sa nasom Bosnom!
@StaraRaja neznam gdje nadje Islam u ovim bojama a Zena nije ni dosla na poso kako treba odmah su je smjenjivali crveni naransdzast i satirani . Pa brate dragi svako ima sansu da se pokaze i dokaze da li je sposoban ili nije ZA MENE SU 4 BOJE (ZELENA,SVIJETLO ZELENA,TAMNO ZELENA I UZELENA)
Draga djeco,evo razmisljam sta cu dalje ja a tek kad pomislim sta cete vi.......dode mi da vristim od nemoci.Pacijent sam urologije i sve odlicno poznajem.Ono elementarno sto se krije i sto kraja nema je -Sebija i prva zena Farisa su prve rodice sa korijenima iz Ivangrada,njihovi ocevi skupa sa Baketovim su zajedno bili u zatvoru kao pripadnici Mladih muslimana.Tako su se i zenili i udavali medusobno i dok ne umru pokrivati ce se zajedno. Ovom kraja nema a kako cemo mi, vrlo tesko...
Narod kada vidi da je neko zrtva - empatise se s njom. Ako vako nastavite prof. Sebija Seka Izetbegovic ce postati Majka Knezopoljka. Samo se vi zajebajite :)