Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu ne sudi famozni sudija vikendica jaran RADELJAŠEV !! Opće je poznato da je donešena odluka o zabrani raspolaganja imovinom po zahtjevu tužilaštva. Čak je branilac Senka Nožica OPTUŽIVALA TUŽIOCA što maltretira optužene , samo zato što su za mjesec dana podigli sa računa nekoliko stotina holjada KM !! Ja ne mogu da podignem u kešu ni par hiljada a da ne budem prijavljen SIPI !!
Pravna država od ponedjeljka. U potpisu SDA, HDZ, SBB i SNSD...
e vidi naslova:Sud još uvijek nije donio odluku kojom bi su zabranilo otuđenje imovine sve što nije zabranjeno to je dozvoljeno što opet znaći da je dozvoljeno otuđivat imovinu po toj logici,hajmo u pljačku,šta nas briga,sud je na našoj strani