Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da im i platu kompletnu ukinute, ionako ne rade ništa trebaju biti plaćeni po učinku
hoce hoce, ukinut ce.......lol....prvo ce ovo odbiti, pa ce doci prijedlog za povecanje plata uhljebima, pa ce to da usvoje
Ovi predloze, oni uredno dobiju i uj'o vuk magarca.
ukinuti 70% uhljeba za pocetak...toliko ih je vise od potrebnog...
Dobro ste se sjetili ???? Koliko se gladnih moglo nahraniti tim novcem !!!!
Ne mogu uhljebi bez hljeba..
Pravda za dužnosnike i njihove savjetnike!
Ukidaju bijeli hljeb i mijenjaju ga polubjelim
Samo nek Bisena uzme jos jednom, a vec jednom jeste koliko se sjecam i moze se ukinuti :) A ona kad uzima uzima lopatom.
Hahahahaha. Sigurno će biti izglasano.
Vidi lika a on odrpa sve živo još sebe proglasio ekspertom a izjave mu ko iz Alan Forda jače makroekonomske analize imaju domaćice.
PREDLOZENO….. haha 100 % ce ostat ko i do sad, ko ce ssbi ukitnut tu orivilegiju, ovo je samo info za bijedu da misle da se ko nesto desava FUJ
UHLJUPIMA TREBA SVE UKINUTI
Samo aktivni imaju pravo na nagrade, a šupljatori i ublehe kurčinaa
Ko je ovaj bijeli hljeb uopšte izmislio, čiji je lopovski mozak ovo smislio da izvlače javne pare na svoje račune legalno
Ovako razmišlja prosječni Bošnjo: "Bio sam za trojku, osmorku, whatever, podržavao pljuvanje po SDA, ali kad vidim kako su se lako dogovorili sa Hrvatima i Srbima, jasno mi je da sam bio slijep. Naime, nije se trebalo dogovoriti s njima, nego tući motkama. Stoga SDA, vratite se, sve vam je oprošteno, uključujući i bijeli hljeb.
Izvinjenje SDA botovima, nisam znao da rade i noćnu.
Nisu zaslužili ni proje a kamoli bijelog hljeba dabogda se svi podavili.
Budžav lebac
Admir Čavalić član Parlamenta FBiH je u sukobu interesa jer je zaposlen na Ekonomskom fakultetu u Tuzli i vlasnik nevladine organizacije Multi i kao takav ostvaruje profit mimo zakona i čini KRIVIČNO DJELO. Tužilaštvo hapsiti odmah!
mozda na fakultetu radi po osnovu ugovora o djelu. to nije ništa nezakonito.
Ugovor o djelu nije dozvoljen sa Parlamentarcima. To je krivicno djelo Sukob interesa. To je korupcija. To je za hapšenje!