Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta mi dozvoljavamo,nijednog Bošnjaka na spisku,zar je moguće?
Bosnjama daj trivijalne pozicije kojima mogu skupljati glasove od vecine u BiH podtlacenih, izbjeglica boraca itd a ko ce upravljanje finansijama ko ce pravdu sprovoditi to je visa matematika, valjda ce nas cuvati plavi slemovi.
Perica Stanić, Zoran Glušac, Slobodan Nikić, Tomislav Mirosavić, Relja Kovač, Davor Vidović i Dragan Mumović. ISTO k'o u JNA.
Valja hapsiti balijske teroriste, zato se i bira Srbin ...
dzaba srbima sipa kad balije drze sud bih, sipa privede ovi oslobode i tako vec godinama
Benito planira preseliti obrt u zagreb ;)
ne koce srbi, sipa radi svoj posao al zapne na bosnjackom sudu. u tom je kvaka
U odjelu za reviziju SIPE, jedina 2 uposlena (sef ureda i revizor) oba iz reda Srpskog naroda? Koji je to nacionalni kljuc?!
Buni se onaj komu se gaće tresu
CETNIK DO CETNIKA I JOS ONA ZVALJAVA KRISTINA. MADA JA MISLIM DA JE ONO ON IMA MI NESTO KONJSKU FACU..
Stvarno, ovu Kristinu ne bi mogao odštemat ni osuđeni za ratna silovanja kad bi joj na lice stavio gas masku
https://www.youtube.com/watch?v=ulWpX-GU3rQ
Kad je vodio izbornu kampanju jednu od nekoliko tacaka koje ce biti 100% ispunjene, Bosnjacima ide SIPA jer je dosta bilo maltretiranja, kaze nas dragi Bakir. E moj Bakire kako lazes narod i varas :)
Najbolji kandidat će biti onaj koji uhapsi multi-milionera hAMERA jer LAGIĆA, predCjednika StrankeZAgraBIH i havere mu u njega okupljene oko Konobara i Susjeda ... Tražimo hitno njihovo hapšenje! Pokradeni PORESKI OBVEZNICI!
kako god oni sebi stimaju nema tu napredka jedini napredak je da se ide odavde ko moze i to je to ... isti su kao i misevi dok imaju sta jest dobro a kad nestane onda se pocnu jest izmeju sebe i naj jaci opstane ... tako ce biti ...
A EVO I BIOGRAFIJE KOJOM JE SKUPIO NAJBOLJE OCJENE: - Imao početkom rata osiguran smještaj u Jagomiru - u Pionirskoj dolini boravio samo da mu prođe vrijeme - Svjedok odbrane za optućenog za ratne zločine E sad kad novi direktor Tomsilav pritisne počinioce ratnih zločina, IMA DA IM SVANE ! http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/slika-kolone-ljudi-pratice-me-dok-sam-ziv
bolešnjaci na aparatima-nemaju niti jednog kandidata .... pa onda kukaju kako se sve protuzakonito radi ....
sarajevske balije ciljaju na lovu,jbs sigurnost nek nas srbi malo cuvaju :D
izvini maleni ali ti izgleda zivis u ubjedjenju da smo svi prije zivjeli u velikoj srbiji.upravo zbog toga je juga i ispusila
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SIPA samo i iskljucivo zaposljava ljude pravoslavne vjeroispovijesti Ako,binog to i ne interesuje,samo mu ne diraj avlije od blazuje do semizovca
znaci svi muslimani su teroristi?
TU SI POGRIJESIO 100% stari ti su lopovi s dna kace jbe se njima za muslimanima,oni igraju samo za svoj dzep
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kuc, kuc, kuc muuuuuuuu, ko je? SIPA, otvaraj laktaški rudonja!!!