Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto pametno a ovo treba usvojiti na nivou drzave
Koje je godine na vlasti i bas sad da se sjeti tog "problema"
Sta znaci "djece"? oni od 25 godina nek crknu a do 15 nek zive?
Dabogda sva pocrkala. Neka izdahnu u narucju roditelja krvolocnih!
Kada kunes tudju uvijek ce se vratiti tvojoj djeci...
Kao ideja izuzetno pozitivno....ako se ne usere sa fondovima, racunima, sredstvima, administrativnim sranjima i tome slicno.
Ovo je zakon za ustati i aplaudirati ... ne postoji u zivotu nista vrjednije od djece ...
samo jedno dijete da se izlijeci pomocu ovog zakona ,samo jedno ,vrijedan ...a vi mrzitelji svega i svacega ,arivederci i aufiderzen ...
Nešto mi bi nevjerovatno da je krmeća glava ovaj zakon predložila, ali kad pročitah da bi se osnovao fond, onda mi sve bi jasno. Ta imamo mi i fond za zaštitu od prirodnih nepogoda, pa kad se desiše poplave i zaviri se na račun, on prazan. Tako mi nekako i ovo djeluje, daj Bože da griješim.