Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
Ovo je već korektno i direktno.Nije uzeo pare i iskoristio za predizbornu kampanju kao neki, već su predložene efikasne mjere za sprečavanje virusa i uklanjanje posljedica virusa i za pomoć ugroženima.Odlično!
Svidja mi se, konkretne mjere, bez suplje price i politikanstva.Samo nastavite tako raditi,za dobrobit naroda.
Predložene mjere su odlične,nadam se da će biti provedne!Drago mi je što se u Tuzli uspješno saniraju posljedice koronavirusa,da nije bilo privatnih zdravstvenih ustanova sa kojih se proširio virus,možda u Tuzli još uvijek i ne bi bilo koronavirusa.
Demagog stari. Prvo je htio objaviti spisak potencijalnih bolesnika (krsili ili ne), a poslije pozvao ljude da ne stigmatiziraju druge.
Zasto dislajkovi? Evo ko ne vjeruje: 1. O objavi ljudi u izolaciji: https://www.youtube.com/watch?v=bM90WhQlvPI (2:37 minuta) Izmedju ostalog, kaze da zeli da gradjani znaju da je legalno objaviti spisak i da ne zna sta to kome smeta jer i mnogi drzavnici objave. On izjednacava javne licnosti s obicnim nepoznatim ljudima.
2. "Ako sadašnji oboljeli i njihove porodice budu izloženi stigmi, budući oboljeli i izolovani će se prepasti i početi tajiti simptome, što će biti dobro za širenje virusa a loše za sve nas zajedno." Izvor: https://tuzlanski.ba/carsija/imamovic-fokusirajmo-se-na-borbu-protiv-virusa-a-ne-jedni-protiv-drugih/ Eto dvije razlicite izjave u 4-5 dana.
JEDI REBALANS BUDZETA MBRALEEEEEEEE
A na sta bi ta 2 miliona inace bila potrosena? Jos jedna bara u centru? Sto se ne dezinficiraju sve mjesne zajednice?
TAMO GDJE VLADA SDA...TAMO JE NEVOLJA I JAD
milioni lete na sve strane sirotinja sjedi i suti dok se stari lopovi jos vise bogate narode glup si vise nego sto sam mislio