Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad da li ce se sudija sjetiti da presudi za sve po 4 godine drustveno korisnog rada da dnevno se zasadi 50ak mladih stabala radno vrijeme od 8-16 i to na istim terenima gdje su hapali,tako pravilo i za naredne pametnjakovice.Boravak jednog zatvorenika u zatvorima u BiH porezne obveznike dnevno košta 90 eura, što na mjesecnom nivou dostiže skoro 2.700 eura, a BiH se svrstava u rang najbogatijih zemalja Evrope po ovim izdvajanjima.
Ja policajca cim vidim na ulici, odmah pomislum da je lopov i kockar.
pa lopov je cim je policajac pa radi za lopove!!!
Pa naravno da treba dobiti otkaz...samo što neće...poslat će ga na suspenziju 6. mjeseci (odmor) i pocet ce da radi...a o ovim velikim ribama da ne pričam.