Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omeragić, Kaltak i Turković se sumnjiče da su, nakon što su se udružili u grupu, neovlašteno nabavljali i prodavali opojnu drogu marihuanu, speed i ecstasy na području KS. U prijevodu nisu dobili policijsku dozvolu pravih narko mafijasa pa su ih ovi zatvorili radi konkurencije.
ubicu pustise a ove momke zeljnih malo pic.. i osrednjeg golfa5 na brzinu spakovase odmah u sobicu
Predlozen? Samo to...pa njih treba natjerati da sva ta govna pojedu i onda im dozivotnu samnicu dodjeliti
Zeljasta materija koja asocira na marihuanu 😹
Kad se beze likovi naloze da je lahko doci do para i pocnu prodavati drogu. Prvi put da telece glave padnu za drogu, sitnis je pao, ali je to dobra opomena za ostale, nema hajra od prodvanja droge.
gdje ste ba narkići mojne meni šatro droga😎