Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krvnici najobicniji...prije rata niko i nista pa se u docepali oruzja i sile pa daj sprovodi teror nad civilima...bijednici obicni. Interesantno niko od vidjenijih ljudi nije stao u odbranu civila nego su gledali i aplaudrali...BLJAK!!!
Vlasenica!!! U toj vukojebini do 1984. nisu znali da je 2. svjetski rat završen.
i njih da su pozvali u Sud sami bi dosli ... ove spektakularne akcije su samo predstave ....
ccc što ti je genocidna.U svakoj drugoj kući čuči po jedan ratni zločinac.Ako neka i maši odmah u sljedećoj su trojica.
Ovaj kreten '74 godiste optuzen izmedju ostalog i za silovanje, znaci rat poceo jedva bio punoljetan, docekao bolesnik svojih pet minuta. Sad mu treba naci djecu i silovati ih.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! DA NIJE BILO HAŠKOG SUDA I DA JE bh PRAVOSUĐE PROCESUIRALO RATNE ZLOČINE, BOŠNJAČKO VOJNO I CIVILNO RUKOVODSTVO BI BILO PRESUĐENO ZA UZP I GENOCID! P.S. OVIM GENOCIDNIM ZLIKOVCIMA IZ PRAVOSUĐA SE MORA NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN STATI UKRAJ!
MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ ZÜRICH