Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovci (hdz) ovo isto tvrde samo sto kazu da je sve naruceno od Lijanovica. Znajuci koga se tereti i tko je tako nesto prije radio (Blaz Kraljevic, Jozo Leutar i ...) ne bi me cudilo da i ovo ostane \'misterija\'
Zanimljivo kako Hrvati sami sebe dižu u zrak.Ovi što su postavili minu su Hrvati 100%.Imena im kažu ko su.Pa ne bi ovo Bošnjaci napravili nipošto.Oni vole svoje susjede i cijene i poštuju.Nebi oni dozvolili da se Hrvatima desi bilo šta loše.Oni Hrvate čuvaju od svakog zla.I predstavnika im izbraše da ne bi Hrvati pogrešnog odabrali koji bi im nanio zla.Ni u vlast im nedaju da dođu lopovi jer im je dosta gledat kako Hrvate godinama pljačkaju.Ma ja ba!Ovo je sigurno neko iz hercegovine namjestio da napakosti Bošnjacima.Jesu ovi lud narod sami sebe dižu u zrak samo da napakoste Bošnjacima.Svašta ima u ovoj zemlji!
pitam se kada ce pritvoriti pravog teroristu Mladica?
sa-x dobro niste pali nize pa postavili svjetski prefiks za terorizam.
Trebalo je i Lijanovića mesara uhapsiti, pa njemu je ovaj Zijo desna ruka. Baš da vidim šta će biti, hoće li mesar platiti da ga izvuče. Ovo je sve brod ludaka koji tone. Blago onom ko je izbjego ukrcavanje i napustio ovu zemlju.
Halo ba, auto kad treba dići u zrak onda ono i leti a ovo bi i glupanima trebalo biti jasno da je namještaljka čuj pašteta pod gumu i kao teroristički čin. Ovi što su navodno postavili su kao bošnjaci atko su naručioci ZNA SE, sve će učiniti kako bi okaljali BiH i bošnjake-muslimane ali neće još dugo moći jer su providni i izgubili su podršku od svih normalnih zemalja i ljudi.
Opet Hrvati podmecu sami sebi bombe da bi napakostili nama Bosnjacima. Tako je i Jozo Leutar sam sebi podmetnuo bombu cisto da bi napakostio nama. Jer da je neko drugi to uradio nasa specijalna policja bi ga uhapsila, a nas BiH Sud bi ga primjereno kaznio ukorom pred iskljucenje iz AID-a.
Nista se vi ne sikirajte. Za koji dan ce njihar nas posteni i objektivni sud, opremljen najnovijom opremom iz medjunarodnih donacija, osloboditi i dokazati da nisu krivi. I sramota da ih zbog ovih malih nestasluka neko strpa u zatvor.
Ili mozda hoces da kazes da su Turci teroristi ili sta vec.........haj SIKTER papak !!!!!!
I volio bi da mi neko od vas slinavo nabrijanih seljacica i nacionalista objasni sta to znaci poturica......hoces da kazes da su se obadvojica poturcili tj primili Tursko drzavljanstvo .....i kakve to ima veze sa nama i sa Bih !!!!! Haj SIKTER......papcine
Pa pise kod vaseg prijatelja Radoncica.....taj ne bi lagao kad ste vi u pitanju a niti Dodo....jer to je vasa raja....a opet ako ko ima veze po policiji itd to je on !!!!! PS ma da to su sve poturice......maskirali se u hrvate itd. !!!! Haj SIKTER papak......
Vladimir Popilovski, ratni stručnjak Armije BiH za eksplozive... Ti pročitao za 1000 KM? Gdje? I dalabu zna da si izmislio. A Bonić je potur, kao i Komšićoglu i njemu slični.
citam ove ce.tnicko-us.taske komentare i ne mogu da vjerujem je li iko procitao clanak?? \" i Sašu Bonića zvanog Sale i Ćelo, rođenog 12.12.1987. godine u Zenici.\" kakve veze ima sasa sa islamskom deklaracijom i mudzahedinima? ocigledno da iza djela stoje sasvim drugi motivi zanimljivo je kako chete odmah skacu i svakom kriminalu pripisuju nepostojecu islamsku dimenziju a sve u pokusaju da relativiziraju svoje zlocine
@Andjelo e moj moro-nu ruralni.....ti imas zid oko svog mozga !!!! SIKTER
Ovi što gledaju FA.TA TV. Zna se što slijedi tali.banima koji se raznose. Iako kad razmislim u Bošnjak.istan-23%, će se za raznošenje dobivati plakete. Onda će biti najbolje podignuti zid visine 3 metra oko Bošnjak.istan-23%, pa nek se tali.bani raznose koliko hoće.
Tko je ubio pkojnoga Blaža Kraljevića? \"ZNA SE\"
Tko je postavio bombu? \"ZNA SE\"