Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivsi profesor u srenjoskolskom centru Srebrenica, tada nije bio los covjek mozda nije ni sada ali haj pa ga znaj. Vremena nisu pravljena ova danasnja za dobre ljude
4maja 80 te u 15:05 kad je Josip otisao trebalo se pokupiti i nikad nazad..gledaj ti samo ove ex ju,koji kriminal koji sljam ljudski koje nepostivanje komsije penzionera ,djeteta,bebe i narastaja buduceg kojem treba ostavit nesto lijepo neki normalan sistem da svi imamo i da nam bude dobro al jok daj ti meni samo ja ja. jbm vam pleme od izetbega do ..
Ko me je on bio desnica :) a kome ljevica :D
Niko nije Kriv za Šipad,Enegoinvest,Vranicu, Krivaju, konjic itd itd itd..... tako da niko nece ni za ovo biti kriv!!! Sve su to danasji SDA tajkuni,koji prije rata nisu imali nista....a za 10 godina teški su milione i milijarde. A da ne spominjem koji se lopovluk godina odvija u Viku,Grasu,Toplanama, Okiu, jos 1000 firmi koje uzimaju puste milione od drazve....bolje je 96 bilo!! duplo!
Tako je djelovala LOPOVSKA KOALICIJA SDA-SDP-HDZ(uz slogan "NAJBOLJE VAS KRADEMO UDRUŽENI) !!!
neces sam....i ljevica te prati