Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti brata i oca uhljebio u kcus
A šta je s porodiljama, Fadil je njima obecao ovih 200 mil., neraspoređenih para? Ovdje se prikupljaju poeni pred izbore, a ništa od navedenog nece proci.
Svaka čast i oni su to zaslužili. Oni teško preživljavaju sa tim malim primanjima, ovo treba da svako padrži 👍👍
Bravo gosp Čengić!
Povecaj sve, sve cemo mi privatnici to namiriti i naravno vi iz kredita! Skreši uhljebe/administraciju toliku i bice para za sve i svašta!
Dosta ste se vi privatnici bogatili na narodu,sad malo da i drugi sta uzmu.
Davno je bio vakat da se njima poveće,oni i tako jedva preživljavaju zbog svog invaliditeta,raznih diskriminacija i bolesti,još koru hljeba nemogu da obezbijede.Povečavaj to 100%,nisu samo šehitske porodice ugrožene,ima i drugih koji treba da žive!!!!