Udruženje inžinjera LIMES
0
Predlažemo privatizaciju države!
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molimo ovog narcisoidnog kolegu s nadimkom \"ma daj\" da nam posalje na e-mail udruženja kontakt adresu da mu posaljemo kartu krajine jer očito za njega granica bosne i počinje i završava negdje u Sarajevu. Uglavnom, mi smo tamo negdje, nadomak Unije a Vi kolega svojom retorikom nećete nikad biti tamo negdje nego ćete poput ovih političara-koje ste možda i Vi birali-praviti maskarade na ovom forumu koji je svakako za malo suvisliju spiku od Vaše. svim ostalim sudionicima na forumu se zahvaljujemo www.eu-limes.ba
Upravo tako., mada se slažem i sa privatizacijom ali da nas kupi recimo neko od prvih pet najbogatijih ljudi u svijetu ili da bude potpuni protektorat, da se ukinu sva ministarstva na svim razinama a da pravdu dijeli Jozo mada je u penziji.
javite mi cim otpocme da kupim sebi bar 2-3 raskrsnice i da razvijem famelijarni biznis
skoro u cjelosti se slazem sa navodima izuzev naslova-zavrsne rijeci buduci da su cuvari *VNI* vec privatizovali / nacionalizirali drzavnu imovinu, naslov je trebao glasiti da se drzava mora deprivatizovat, odnosno denacionalizovat i da se ,,privatizovana\'\' - citaj opljackana - drzavna / drustvena / imovina mora vratiti drzavi, a sto se nikada nece desiti iz prostog razloga sto ko ima pare ima i moc na zalost i na tragediju ove zemlje, rat je izbacio na povrsinu ,,politicare/drzavnike\'\' koji su se namnozili ko ambrozija.. suludo se okomili na sve moguce poluge za rusenje drzave, radeci na sistemskim rupama, po mjerilima svojih zakona a za normalnog covjeka nepremostivih a sve ,,u ime naroda\'\' za licni, porodicni, familijarni, stranacko - klanovski lanac bogatasa.. poslije dvadeset godina ,,privatizacije\'\' drzave, nesuvislo je pozivati cuvare ,,svoje\'\' imovine da ju vrate u posjed drzave, jer bi se time grubo krsio *VNI* uvijek jednog od 3 ,,naroda\'\'
99%-tno baljezganje! autor teksta se očito slabo razumije u ono o čemu piše. privatizacijom države se sigurno ne riješavaju problemi neodgovornog ponašanja državnih službenika. to je kao kad oblogama na glavu pokušavaš izliječiti hemoroide - sigurno neće upaliti!!!
svaka čast za ovaj potez! vrijeme je da se intelektualci ove države počnu buditi i naprave nešto, da konačno stanemo ukraj ovoj bagri na vlasti. da se struka pita mnoge stvari u državi bi do sada bile rješene. živjeli!!
Dobra ideja.Dajem stoju u certifikatima.
Što je dobra fotografija. Pravo ilustruje stanje u bih - moderna saobraćajnica, a nasred nje šeta džukela...
Jakog li udruzenja. Zar nije bilo ono jednom da su registrovani gore negdje u krajini i imaju dva clana. Ne znam odakle vam ovoliki medijski prostor na sarajevo-x.
Plači voljena zemljo....
Slažem se sa tobom u cjelosti! Kakva crna privatizacija, samo se boriti za pravnu državu. A razumijem srdžbu autora i želju da se nešto mijenja.
a jos ste zaboravili dodati da se \"strateski vazan\" kanton Gorazde vise nigdje i ne pominje kao ni brza putna komunikacija prema njemu...ma treba se pripojiti srbiji, mislim da bi nas oni vise cijenili...kad je aukcija za privatizaciju BiH...
i autor je ljut, međutim, privatizirani su upravitelji haustora, pa sad zgrade do 6 spratova dobrano doje kiselo mlijeko..... predloži pravnu državu.....