Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sega sala posalica! da li se samo ja secam da su oni ti koji su unistili i zaduzili sve nase firme, koji su zaposljavali samo svoje i ako nisi njihov bio si donji. NIsu li oni ti koji pricaju o podjelama i koji se bore za dobrobit samo jednog naroda, oni koji nam radije davali socijalne pomoci a ne posao!
mene samo strah da on ne uzme ove izbore, pa sve ono ste se izgradilo za ove 3 godine on ce opet da unisti. katasrofa, ej ne mog da vjerujem da ove nacionalisticke stranke i dalje imaju podrsku naroda
@tami1 zaista bi bila sramota da nakon sto smo se pokazali kao ljevicarska nacija opet damo prostor nacionalistima, kojima je zelja samo da nas podijele i posvadjaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I... znate šta me zanima? Kako to da je 90 posto komentara na forumima antiSDAovsko a oni pobijede???
zato sto mi debili ostanomo kuci i lafo bojkotujemo izbore, a nana sa lukomira dodje da glasa za rahmetli aliju, eto zasto
A da možda ne kradu izbore, a?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA- UVIJEK SMO RADILI NAJBOLJE ZA BiH. OK, ALI BiH NA KOLJENIMA, BIJEDA, JAD. ZNAČI DA NE UMIJETE DA RADITE. DOVIĐENJA ODNOSNO ZBOGOM! VRIJEME JE NEKA DOĐU DRUGI KOJI ĆE OD BOSNE I HERCEGOVINE POKUŠATI NAPRAVITI NORMALNU ZEMLJU A NJENE LJUDE SPASITI OD KONTEJNERA A PENZIONERIMA AKO NIŠTA DATI PENZIJU KOJA ĆE BITI BAREM TOLIKA DA NE MORAJU GLADOVATI KAO SADA.
Novi promotivni klip stranke SDA, obavezno pogledati. http://www.youtube.com/watch?v=d606amjtGFk
HVALA BOGU DA ĆE POLJINE NA PROLJEĆE NESTATI. POJAVIĆE SE KLIZIŠTE!
Osovina zla ŽUTI _ ZLOJO! Prosto je nevjerovatno izreči ovu rećenicu poslije 20 godina lopovluka i kriminala : Uvijek smo radili najbolje za BiH > nemojte nIkada više ! OD VAŠE DOBROTE ME BOLI I GUJICA I GLAVICA - EVO VEĆ 22 GODINNE! OD ONOGA ŠRO STE POKRALI KUPUJTE LJEKOVE SEBI I SVOJIMA - KAO ŠTO NAROD KUPUJE, ALI OD SVOJIH PARA! J**O VAS RADELJAŠ.
..pa tim okupljenim i jest najbolje, mislim na govornici, pozornici šta li je......
Samo nam nemojte vi pomagati
tesko nama ako vi dodjete oppet na vlast
Upitno je kako vi koncipirate pojam DOBRO; nemate uopste predstavu sta je ta rijec!!!!
Skupila se raja da nastavi pljackati BiH
Nemojte vise molimo VAS raditi najbolje za BH ni SDA, ni SDP, ni SBB, ni SDU, ni SNSD..ni HDZ.... utrnuli su nam guzovi od previse dobra koje sta nem donijeli... samo znate uvesi PDV< fiskalne kase, porez na platu, akcize na sve zivo I mrtvo...I dici kredit...ostalo 0 bodova! debilcine!
@BH REALNOST 1000% gledam jučer u našem naselju - kolektivnom smještaju TIBRA NUKLEUS na Stupu, dva pulta SDA , jedan ispred kafane, drugi pored kontejnera uz trafostanicu, tri debila sa kantom ljepila i udri plakate po trafostanici preko drugih plakata ... e jadova, to je njihova "snaga" , kadar i biračko tijelo ... na čelu sa onim kriminalcem Prevljakom ... FUJJJJJJ
OVDJE SE NEMA ŠTA NI DODATI NI ODUZETI, SLAŽEM SE! NEKA NAM SE MAKNU SVI KOJE STE POBROJALI, OGULILI SU NAM NAŠA JADNA RADNIČKA LEĐA A MI GLADNI I BIJEDNI. ETO ZNAMO DA SUPER KRADU I SUPER LAŽU I ŠTA JOŠ TREBA.
"Na prepunom trgu ispred robne kuće u Brezi..." ZASTO LAZETE ??? kakav debil vam pise ova saopstenja, na slikama se vidi da ovo s Brezom nema veze, u selu izmedju Breze i Ilijasa... sta da ocekujemo da cete raditi kada su vam ovakva saopstenja??? u jedinstvu "cega" je snaga, nemate kadrovsku politiku, "firma" vam se davno svela na rodjacko-sitnointeresne odnose, drzavu ste nam s*** praveci od amidzica politicare, fujj
FUJ FUJ FUJ FUJ , SVE PRIMITIVAC DO PRIMITIVCA, NA SEĆIJAMA DIJELE FOTELJE, DONOSE KO BAJAGI NEKE ZAKLJUČKE, OD OVE ZEMLJE SU NAPRAVILI KASABU, PA I NE ČUDIM SE NEKIMA ŠTO NEĆE SA NAMA KADA OD NAS OVAKVIH KAKVI SMO I KO NAM VODI DRŽAVU NEMA AMA BAŠ NIŠTA. PIŠURIJA.
Ako glasam za SDA dabogda mi ruka otpala do ramena a drugom ne mogao donijeti sebi vode do usta. Zapravo nisam nikada ni glasao zanjih.
I ja kazem, nek struhne odmah
AKO JA GLASAM SA SDA, SDP ILI NE DAO BOG ONOG RADONČIĆA DABOGDA MI OTPALE OBJE RUKE I NOGE. I DABOGDA ME NIKO NE POGLEDAO I UMRLA U TEŠKIM MUKAMA. PA KOJI DEBIL ĆE NJIMA DATI GLAS.
Uvijek su radili samo za sebe
Ponekad i za rodjake...
Uvijek ste radili najbolje za bih, ali eto nekako se desilo da je sve ispalo najgore, osim sasvim slučajno za vas i vaše porodice.
Slika 4 govori ko glasa za ovu s(t)ranku!