Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne napravite i clanak o tome kako SDA rusi stoljetna drva samo da bi im se plakati bolje vidjeli ?
Pisali su o tome da je tvoj šef, mali gusinjac, zapalio državu, državni arhiv i državno Predsjedništvo kako bi se dokopao vlasti!
Svaka i cast za komntar ali uvijek je islo onim redom ima se moze se...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
MA SVE SKINUTI DO JEDNOG. GAMAD! NISU NI FOTOGENICNI NI KORISTI OD NJIH MRS
SDA unistava protivnike i na ovaj nacin, a zajedno su SDA i HDZ srusili nase fabrike, unistili i pljackaskom privatizacijom mnoge gurnuli u propast. Sjecate!
Sve SDA.. Majku im lopovsku.. Boze daj ovom narodu pameti.. 20 godina nas insti ljudi kradu i opet ce glasati za njih... Tuga..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prosto kao pasulj sto se kaze: Sve sto nije placeno skinuti. Ja bi kaznu dala svakoj stranci koja zalijepi i najmanji plakat na drvo, zgrade, odnosno mjesta za koja ne placaju dadzbinu drzavi. Ovako smo prinudjeni gledati smece po ulicama mjesecima nakon izbora.
Legla Elvedina.....za slobodu :)))
Pade Elvedina Kunovac u startu, nije ni zagazila u Parlament :)))
S z BIH na ***niju. Bukvalno i figurativno
Ode Elvedina Kunovac, pometoše je, isto kao što su pomeli ovaj narod u proteklih 20 godina
Kaze poslovica: "Plati pa se klati".
Al zato SDA lijepi gdje stigne, haman pa ce pocet narodu na celo lijepit onako u putu.
Gdje vam je prof.dr.mag. Hariz Silajdžić-čestiti ?
Za ovu konstrukciju... koja je postavita a sad i srusena.. (znaci uzalud) moglisu kupiti crijep nekome koje izgubio kucu u poplavama...
culi smo jednu stranu price, hajde da cujemo i drugu- demokratski je
najgori su ovi stranacki obojeni komentatori na klixu...kofol jedna stranka bolja i postenija od druge..ama sve je to ista bagra i ukrasce svi cim im se pruzi prilika
Billboard koji se danas ruse u Opcini N.Grad imaju a i nemaju veze sa rusenom strankom. Posto sam u tom poslu znam malo vise o problemu koji je ovdje u pitanju. Dozvole za postavku spomenutih billboarda dao je Grad Sarajevo koji ima nadleznosti nad koritom Miljacke i kao na osnovu toga daju saglasnost uz naknadu a ostale papire kao sto su Urbanisticka i Gradjevinska dozvola treba obezbjediti u opcini postavke istog. Firma BHPlakat nasla kao rupu u zakonu i uzimala lovu nekoliko godina. Naravno ovaj billboard kao i ostali koji ce biti uklonjeni nemaju uslove za dobijanje potrebnih papira jer samo Direkcija za ceste K. Sarajevo moze izdati saglasnost i to samo na mjesta koja su predvidjena Elaboratom o postavci billboarda. Problem je sto tek sad Opcina reaguje jer plakat stoji vec 2 godine bez papira i neko uzima lovu. Sad se rusi jer odgovara drugoj strani. Nama koji sve uredno placamo odgovara jer kad tad dodje nesto na naplatu. Zivjeli i sve sto je nelegalno treba rusiti bez obzira.
UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!
zaBiH se im ga :)
PUSTITE 5W, SADA JE BITNO DA SU VAS SDA PUŠAĆI U PO PRIČE ODVUKLI OD SUŠTINE, TE ZAVUKLI U PRIČU LEGALNO I OSTALO. SUŠTINA JE ONO OKO OSOVINA ZLA ŽUTI I ZLOJO KRUŽE KAO MAČE OKO VRUĆE PURE. SUŠTINA JE ZLO KOJE NOSE U SEBI I SIJU OKOLO. E B O L A - A I D S!