Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce se pojavit zastitnici vitalnih nacionalnih interesa koji ce nas branit.Inace branioci nacionalnih interesa nisu ni dana proveli u rovi.TAKO VAM ZIVOTA NEMOJTE NAS BRANIT.Sreca ode preko grane pa cu se sa sigurne udaljenosti smijat provalama koje slijede posebice kad TREZORLIJA,DUDUK I SOKOL krenu sa isprobanom formulom lozenja raje
Valja ostat zdrave pameti sa njima
al meni ti je najbolje kad izjave: od oktobra idemo ka boljem...bit ce nam bolje svima samo glasajte za nas (a oni vladajuca stranka vec 20 godina ahah pa sta si radio do sad :O)
...hebo ih onaj ko da glas za njih. ..!!!!
da mi je prespavati ovaj mjesec ikako...
Obzirom da su izbori tu hoćel u Sarajevu biti vode i posolije kurban Bajrama i izbora, da mogu okupat dijete prije nego što ga iz škole pozovu da maše zastavicama ZA DAN TURSKOG DJETETA !
Nastao je mjesec obećanja i šuplje priče, a onda opet povratak u realnost..
svi sanjaju ugodne vijecnicke fotelje i honorare, nebitne su kompetencije a familija će podržati, prilika da se i najveći sljam uhljebi ako to već nije putem rodbine i poznanika
Nema mi nista draze od lijepih obecanja koje i svaki put ispune :))))
Svaki glas koji se da nekim drugim strankama osim ovim Nacionalističkim , PAMETNO je dan glas glas
...jooojj..
jebote svicarska smijeni vladu kaze narod mogli su jos i bolje raditi...nije to za nas mi smo stoka nama treba cvrsta ruka
Mjesec dana bosnjackih, srpskih i hrvatskih prepucavanja, radi zastite "vitalnog" nacionalnog interesa opljackanih preduzeca i naroda od strane lopovske koalicije SDA-SBB uz podrsku Nase LGBT stranke, njihovog prikrivenog ogranka.
Sta reci koju posluku porati.
Prevelika je glasacka masinerija u drzavnim institucijama koji zive na budžetu i koji rade tu upravo sto ih je stranka tu smjestila.Nista se nece promijeniti ovde u iducih 100 godina.
Jesul ponude spremne ili se djele na dan glasanja??
Uzivo prenos na Comedy Central
obećanje ludom radovanje
Opće mišljenje glasača je da će za SDA glasati samo PSI i arapi. Da pojasnim, PSI jer su bolje paženi i slobodni od državljana i boraca za BiH a Arapi jer je i njima dao glasačko pravo davanjem POSLA !!