Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota. :)
Pogledaj sve fotografije.
Mislio sam pogledaj onu sliku na kojoj je njemački reprezentativac.
izgleda prelepo ali je sigurno teško za život! nego šta radi onaj fudbaler među fotografijama?
haha fudbaler pimpla
vidim i ja da nešta radi ali ko je on... zašto je tu?
ma nije steta sto ovakva sela izumiru jer se taj narod pati u p.m. ali je steta sto izumiru sela koja su na manjoj nadmorskoj visini od sarajeva i gdje se moze zivjeti lijepo
E bosnjaci vas sve treba vratiti u ovakva sela jer za bolje niste !
A, ko je tebi internet u sumu uveo ?
ja ljepote ovdje ujutro doruckovati mladi sir sa pogacom sjediti na suncu
NAJPRLJAVIJE I NAJTEZE POSLOVE RADILI ALI BILI NAJCISTIJI,OVO SU NASI KORIJENI I TREBAMO BITI PONOSNI NA NJIH :D
Ovo je ljudi moji prelijepo. Ovo je za turizam odlično, pogledajte kuće samo :)
Prekrasno... ovo ćemo imati priliku viđati još 10-20 godina, a poslije toga gledaćemo samo ostatke kuća, koji će podsjećati da su nekad tu boravili ljudi.. jer ovakva sela odumiru.. ..Nekako mi bi tužno pročitati da je ta starica Nura izrodila sedmero djece i da sada sa 85 godina živi sama..
slazem se s tobom.tolika djeca I da nikog vise nema. sigurno da ima unuka, ali gdje su...
Ma ovo je izmisljeno za uzivanciju preko ljeta, totalni odmor, zdrav vazduh, a mogu samo da zamislim kako gore nane prave pitu i ostalu hranu. Tacno bi trebalo ovo iskorisiti za turizma. Nadam se da do gore nemoze dobaciti nikakav signal, ni TV a ni internet - e to je rahatluk.
Jedni od rijetkih Bosnjaka koji imaju vlasko porijeklo, možda jedini za koje je neupitno vlaško porijeklo i zive, toliko netipično za Bošnjake, na planini, Čomori i Masleše iz Hercegovine, znači nekadašnji Vlasi nisu isključivo današnji Srbi
boze pomozi....ko da gledam slike uzbekistana iz 15 vijeka...i ovo saljete u svijet????? tuga i zalost ,sve mi je jasnije zasto nas svijet svrstava u divljake :))))
Zaboravio/la si da su i tvoji korijeni iz nekog sela, i da ne zaboravim ako sebe smatraš divljakom, zbog bh. tradicije (koja nigdje nije ni ljepša ni bolja), to je tvoja stvar.
bro...da udjes u moje selo nebi primjetila nikakvu razliku od sela u francuskoj :) ..a tebi bosmane kretenu da kazem...moje je nasljedje i drvena volovska kola...pa to neznaci da se ja u tim kolima trebam vozati...ja ih imama restauirana u dvoristu vikendice i ko god hoce moze da ih vidi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Kedira je bio na Lukomiru? Ili šta?
wtf? http://pokit.org/get/?895bb04da3e0dbb3b07b1569f852d183.jpg
...kokuzaner... sve ok, ali mi nije jasno kakve veze ima onaj fudbaler na slici sa Lukomirom.... ? - to ti je ono u fazonu kao ...a gdje taj Lukomir i uhvati se za glavu...
Prelijepo fkt ovdje doruckujes mjesec dana i postanes rambo ocam, kakva teretana
idila...