Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvorane pune i \" Kursadžije\", \"Večernja škola\", \" Audicija\", ... itd. Ljudi se vole nasmijat.
mirsade ti ga nama mozes popusit kao sto si ga uvijek i pusio . nemas ni naciju ni drzavu niti znas ko si ni sta si pozdrav od cetalja:))))
Ma jebes zemlju koja piramide nema,cim su se bosnjaci u Bosni pojavili kao etnicka cjelina ,op,pojavila se i nafta,jer Islamska drzava u srcu Evrope nije nista bez nafte i piramida,a vi ga cetalji mozete popusit.
Pa kada su mogli izmisliti naciju i jezik sto ne bi i piramide. Da se samo hoce odseliti pa da zive sa onima koji su zaista pravili piramide.
Bash me zanima ko su ovi posjetioci u dvoranama. Slovenci?Hrvati? Bosanci?
Gospodin Drago Plečko,hrvatski istražitelj paranormalnih pojava i alternaivne povjesti kaže,otprilike: Piramide u Visokom treba posmatrati kao alternativnu arheologiju i kao takovu je upražnjavati...\" Dakle ako u Hercegovini može biti Gospino ukazanje i svetište,mogu i u Visokom biti i piramide,što da ne.
I ja sam obrijao malu - tako da je spremna. Ti Vedrana sanse nemas .
@@Raso Hahahaha.Vrati se u osnovnu skolu ako vec nisi u njoj.
Nemogu vise izdurat, odo kod komsije Muje da mi ga zabiberi momaciki !!
Dapace, ali bi bilo bolje da se pitas dali treba imati razumijevanja za tvoj narod koji je izasao u svakom ratu kao fasista....itd itd
I ja volim osunecenu cundaru . Takva me i napravila :)
Treba imati razumjevanja za narod koji je u oba svjetska rata izasao kao gubitnik.Nije ni vama lako...
Za @Vedrana Ne mogu da vjerujem da neko sa ovako lijepim imenom prica gadosti!
Uhhhhh jes\' mi prahnila jedna dobra cundara osunecena !!!
treba imati razumjevanja i suosjecanja za narod koji je za historiju imao samo mitove koji su prije par godina sruseni kao kula od karata internacionalnom studijom Y hromosoma.Da bi im agonija bila jos veca i sami su ucestvovali u tom istrazivanju i dobili iste rezultate kao i svi ostali instituti ali NE ZATO STO KOMSIJE VOLE NAS BOSANCE NEGO ZATO STO SU TO I DRUGI KONTROLISALI.Netreba se sada nasladjivati njihovom mukom i prcati ih zbog najnovije historije zvane \"Price dede Jukana\" o Sorabima(Srbima)-Atlantidjanima koji su mehanizaciju za pravljenje piramida posudili Egipcanima xDDDDDDDDDD.Ostavimo ih na miru sada,mozda dodju sebi pa navrate i kod nas.