Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno nema komentara na ovaj članak
Ono meni govori da sam sandzaklija a ja 24 godine vec zivim u sarajvu, jebat cu ti mamicu ako nedodzes
Sakibe zaboravio sam da ti kazem... Necu ti dirati mamicu i seku ostavicu to dzukelama nek se uce...
ZA SARAJLIJU... sAKIBE, BAS DA VIDIM HOCES LI IMATI MUDA DA DODJES??? Naci cemo se kao sto si rekao u cetvrtak na Skenderiji.... DOLAZIM SIGURNO... A TO STO IMAS DRES I KAPU PITARA TO SAMO GOVORI KOLIKI SI LJAKSE... CEKAM TE PA CEMO SE POBITI... HOCES INTELEKTUALNO ILI FIZICKI??? SVAKAKO CES GA POSITIPU... A DA KAKO CES ME POZNATI??? PA NOSICU ZELJIN SAL OKO VRATA I SVEGA CU TE ZAMOTATI U NJEGA KADA TE OHLADIM!!!
JOVANE FATAJ GA FATAJ GA FATAJ GA!!!!!!!!!!!!!!!! MARS ODAVDE !!!!!!!!
evo je za sarajliju i moja malenkost ovo vam je dobro da se preko interneta dogovarate da se bijete.kazete da ste sarajlije da je to kulture znanje pamet nivo renome savremenost i onda hocete da se bijete.ja mislim da u sarajevu ima dosta pacjenata da se bijete sa nijma(dosle srbi hrvati) a ne vi izmedu
jovo jebem ti sve sta imas nepismenu
jos nesto jebem ti mater nacionalisticku. ja sam sarajlija, a ti mami pred nosom nosaj tv nemoj meni jebem ti seku.
nadzemo se u cetvrtak u tri sata na platou skenderije u 15 h. nosicu kapu i dres sarajeva. ako ne dodzes picka si. zovem se sakib
ja se slazem sa tim da ne samo da terba izbjegavat kupovat slovenacko nego treba kupovat bosansko pa makar ono i ne bilo tako dobro jer je to jedini nacin da se poboljsa. a sto se tice dzamije oni mogu sprijecti da se sagradi al ne mogu sakriti cinjenicu da ima sve vise muslimana u sloveniji i da ce ih biti i jos vise tj. oni mogu samo odloziti gradnju dzamije i time se pokazati u pravom svjetlu.
da ga ja tebi malo zabijem ha sta zeska
jovo da bog da ti sebi krst zabio u paksu svaki dan
hej pijel neko od vas radensku ..3$.....
cuj lista za cistu vodu....treba baciti bombu na merkator,ni on se ne uklapa u sivu sliku socijalnog...
JOJ JOVANE NAPUSI SE KARINE !!!!!1