Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodine neki nasi politicari hoce sa rusijom i turskom jer tamo ne treba porijeklo imovine a oni su se napljackali da kad bi bih usla u eu oni bi odmah zatvor zaglavili
S obzirom da nema reagovanja od strane gradjana BiH (protesta) izgleda da svima sve pase?!
Eu je licimer nikag BiH nece biti clanica,kao i Turska.
...pa koji neki,imenuj ih j*bem te u usta,sta i vi izvodite vise koji k*rac?
Nije neki, nego ortodoksni predstavnici iz BiH entiteta Republika Srpska. Stvari treba imenovati.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
na zalost EU je BIH pretvorila u ovo sto imamo... dovela Mileta na bijelom konju, uspavala onu konjinu od visok.predstavnika i sada idu samo linijom manjeg otpora ... preko koga preko Srajeva i bolesnjaka naivnih..
SadoMazoKrkan staje problem brate mozda jesam zena
Molio bih doticnog da se ne mijesa u unutarnje stvari Bosne i Hercegovine!
Ma kakva eu i nato dok je god sejdo u predsjednistvu!Zna se da jke blokirano sve naredne 4 godine!
DZAFER BEZE SAMO CETE POD NOGE
danas se desila jedna jako bitna stvar za srbiju...danas je turski parlament ratifikovao bescarinske odnose sa srbijom...tako je srbija pored rusije,kine,eu i jos desetak zemalja postala drzava koja ima najvece bescarinsko trziste na sviejtu...izgubila je srbija 1 milion potrosaca na kosovu ali je dobila 80 milona u turskoj....
Reci imenom i prezimenom a ne BiH
Odcijepiti RS od Federacije. Bošnjake dovesti iz RS, a pravoslavci u RS. Napraviti Bosnu i Hercegovinu bez pravoslavaca u vlasti. U kantonu Sarajevo mnogo pravoslavaca, koji su živjeli u RS-u prije rata je na zavidnim pozicijama. Ako nisu oni lično, ubacili djecu svoju. U ministarstvu, pravosuđu, svugdje. Provjerite!!! Onda, pravac EU a RS ostaviti Srbiji, pa nek se zajedno uguše u bijedi. Brate, treba im pasoš i viza da uđu u Bosnu, pa nek nam robuju ili nek žive u RS-u.
@SejdoBrabonjak brate sta nije jasno
EU će biti IE (Islamska Evropa).
Hahahaha neki vasi ..... a koji...... ?? mamare ti natakarim poremecene i corave ☝️
EU je niko i ništa. Amerika je uz Bosne i ako Amerika kaže da će cijela Evropa biti Velika Bosna, tako će i da bude.