Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smeće moraš biti.Pobiješ ljude, natrpaš masovne grobnice sa njima i onda im ni mrtvima ne daš mira.
sutite niksicu,kojovicu,konakovicu koalicijo gdje ste sad kad ovi kanibali ni mrtvima ne daju mira,kojovicu ovo su tvoji sunarodnjaci isti praznik slavite
Kakve oni imaju veze sa ovim? Sto ti sutis kad se neki kozojeb raznese dok urilce tekbir?
Sramota!!! 👎👎👎
Nesposobna SDA ili pod navodnicima spasilac bosnjackih interesa ne zna ovakav dogadjaj prijaviti bilo kojoj EU instituciji pod cijim patronatom je kvalifikovan genocid. Idioti nesposobni, retardirani imate google translate pa napisite pismo .
Kao Srbin osuđujem ovaj čin nekog krezubog pećinskog sunarodnjaka, koji nema ni 4 razreda osnovne. Besposlen i malouman. Vjerovatno član SNSDa. Sigurno se ponosi Srebrenicom i ubijanjem nevinih civila. Sramota ne samo za srpski narod, već i komplet čovječanstvo.
Pa eto policija je utvdila da to nisu ostatci od pitome / domaće/ svinje, već od divlje! Da nije smiješno napisano bilo bi žalosno! No, nakana je nakana i imaće uskoro svoj epilog!
Srbin je anticivilizacijski pojam .Stoka bez zuba
Uvijek govorili nasi stari; Ko jede svinju on je svinja u srcu.
@smejsak2 Ako je Ramo jeo svinjetinu onda je i Ramo svinja u srcu.
Sto god vise ovakvog zla nanesu bit ce im ako Bog da u Dzehennemu gore,to je jedino sto ja vidim pozitivno u svemu ovome,ako se tako moze reci. Oni su isto psi na lancu od 1000 metara,pa oni trce ,trce,brzo trce i kad dodju do tih 1000 metara lanac ce im vrat otkinuti.E onda ce doci pravda,a tad tesko vama koji ste bili na tom lancu.
Hahahahahahahahahhahaha po komentarima rekao bi da nase komsije nisu bas srecne sto je neko i za njih klempu ostavio da se pocaste 🤣😂
Krmci ostavili krmke.
Dabogda mu se vratilo duplo.
Da je neko htio da provocira vjerovatno ne bi bilo zamotano u vrecu. Lijenost i nekultura...tesko da je provokacija ali ste idiotima poluinformacijom dali ideju.
Najveca pogan na zemaljskoj kugli,jedan bolestan narod to su srbi
Najveci problem u BiH je zatucanost- seljakluk, ovo je upravo to.
nije to seljakluk brate , pa ovo je mržnja , BOLEST .
četnici su svinje i otpad? Mozda se to htjelo reći? Ili šešelj nema bradu...
U razgovoru sa strancima sirom svijeta ako spomenes Srbija i Srbi, nakostriješe se ljudi, sve ih gledaju kroz Miloševića, Karadžića i Mladića...moram im objasniti da ima i onaj 1 % koji nisu takvi. Jebi ga.. ipak smo komsije, nazalost.
Nista nikome ne objasnjavaj, ko ih vise hebe.