Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
98 posto njih zeli u nekoj od zemalja EU zatraziti socijalu. Lezati, ceskati jajca, pumpat zenu svake godine, obit koju trafiku usput, roktat za zenama i pokusat je povalit. Gonite to u pustinje gdje i pripadaju!
Jebli majku dolaze bez dokumenata i šepure se ,traze neka prava , hranu bacaju što dobiju jednom riječi ološ dobar dio njih.
Ovako i Hrvati brane da udju u BiH😂
https://www.index.hr/vijesti/clanak/trump-optuzio-migrante-za-rast-kriminala-u-njemackoj/2005413.aspx
Pustite ih brate
Nećete u EU dok smo živi mi! ;)
@nick11 Kad ne mozemo mi, necete ni vi 😂
eee migrante velikoga nečeš jedti babinoga topsa😁
Autonomasi .... ?
Sarajevo in salje u kladusu, zagreb in vracaa u kladusu,uglavnom svice zavrsiti u kladusi
i to bez prebijene pare --hrvati ih opelješe prije nego ih vrate nazad a onda ih ovi naši dokosure preko bankomata, i hajmo jopet :)
@herz izabrali su pravu rutu halal im pita :)
Zašto su očekivali da će ih graničnici proopustiti bez dokumenata? Kakva je ovo ludost i iracionalnost.
@kacavendaDecacki Neko ko bjezi od bombi, nece krenuti prema EU, nego prema prvoj drzavi koja je sigurna i tamo ce da ostane! Ako nisu svoje mob. zaboravili, nisu trebali ni licnu kartu. Niko od njih nije trazio rodni list i diplomu iz osnovne, nego bilo koji dokumenat, da ih mogu registrovati, nista vise!
BIH ocito ne cuva dobro svoju isticnu granicu cim 7000 ljudi moze uci u zemlju ilegalno i sada imamo unutarnji problem jer su ti migranti cesto vrlo nasilni i nepokorni, a u EU nece uci tek tako, tj. nece nikako jer to nisu ratne izbjeglice i bas nitko nema obvezu primiti ljude koji hodaju bez dokumenata i ismijavaju zakone i medjunarodnopravni poredak. Ako nastavimo s ovom praksom, dobit cemo kojekakve blokade predpristupnih EU benefita i onda Bog zna kad cemo u EU. Vojsku na granicu!
Tjeraj bandu preko izvora
Sve se nema a na more se krenulo😝
Nema preko granice u Hrvatsku i EU...vracaj to sve nazad
Kako je krenulo ovi ce na ljetovanje dzabe u Hrvatsku ove godine.
Ugledni analitičar Kurt Bassuener izjavio je da bi izbor Radončića, Dodika i Čovića u Predsjedništvo BiH bio poguban za BiH jer bi to bio "idealan tim za otcjepljenje". Na to je, naravno, saopćenjem reagirao Radončićev SBB koji tvrdi da se njihov lider nikada nije zalagao za formiranje "fildžan države" te su čak najavilli pokretanje tužbe protiv Bassuenera i Al Jazeere koja "neodgovorno daje prostor pojedincima vrbovanim za klevete".