Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
druga fotka banda hame hapica.
druzba pere kvrzice :)
hamo ,sike,gile ,pike ,zike,pixi neki od zestokih momaka sa asfalta iz druge fotke
Na slikama se ne vide strani turisti nego copor pasa lutalica. Slika br. 2 je antologijska.
Devet je samo prethodnica. Iza njih ide ostatak druzine.
joj bosmane nemoj majke ti malo prije sam jeo ćevape. usput zbilja bi bilo fora da se na sliku dva stavi natpis welcome to sarajevo. mislim da bi se takva razglednica prodavala ko halva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kojih crnih stranaca ba...nema nidje nikog !!!
proci ce dugo vremena dok neko nadje bolju kombinaciju od naslova i slike 2:)) humor van kategorije:))
Kakav praznik, u Sarajevu je dan žalosti ko i u zagrebu i begešu. Šta stado slavi? Godišnjicu kako su im vladari poharali zemlje i novčanike ?
Svi samo gledamo ima li koja dobra treba na slikama
Kakav je ovaj Edin Hadzihasic? HOCEMO FEDJU KRVAVCA!!!
Sarajevo je ponajvise onda metropola, kada tokom praznika Sandzaklije odu u Sandzak, Bosnjaci iz Istocne Bosne u Istocnu Bosnu, a nekolicina domacih papaka ode u Mostar i na Jadran. Da znate, odavno nisam popio kahvu na Carsiji sa merakom uz lokum kao danas!
kako stvari stoje očito je da si sam onda bio u gradu.
Imao sam posjetu prijatelja koji su dosli da vide Sarajevo, tako da je juce bio idealan dan za obilazak centra bez buke i naroda.
slika br.2 Klasične Sarajlije
Kako je lijepo kad seljaci napustie grad, isto k'o da nije Sarajevo! Sad tek vidim sve ljepote grada, nema kockastih glava da mi zaklanjaju.
Joj vam druge slike jesul i oni turisti haha
neki dan ,negdje na carsiji u nekoj radnji,zentram nekog kinezcica kako salta lovu,joj jarane sve po stoju i dvije,aghhh,i jos nesto nabada na engleskom,hvali nasu valutu,,aghhhh,ja sam posten coek,al sam dobio strasan nagon da ga zveknem iza usiju i uzmem pare i odjurim u stilu alan forda i bob rocka :)
vidimo koliko ima sarajlija a koliko onih koji imaju više kuća,
A iz koje strane zemlje su ovi psi :)
Sve se nema, a seta se ulicama za prvi maj.
sretan 8 mart
cuj mene 8 mart, sretan 1 april