Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan Dan drzavnosti! Vjerujem da smo svjesni izborne nepravde koja se vec u vise izbornih ciklusa nanosi Hrvatima, guseci u mome narodu svaki oblik pluralizma i politickog spokoja, a to nije ljudski, nije fer! :( Ispravimo tu nepravdu i gradimo mir, slogu i suradnju za dobro covjeka i svih ljudi i naroda koji cine i cinit ce ovu nasu zemlju. Potaknimo nase politicare da pokazu drzavnicku zrelost, da zaustavimo ove bezumne procese antagoniziranja nasih naroda!!! Mir i svako dobro svima!
GORAZDE NAS HEROJSKI GRAD
Prskanje po đikanima se nastavlja...prskanje Bosanskom spermom😂😂😂
..koja je usput 53, 67 % Bošnjačka. Jedini narod koji je priznaje i voli.
Naravno, ko je ne voli...vozdra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
danas je čak i u RS neradni dan
Slavimo nesto sto se desilo na danasnji dan i one ljude koji su nam zatrli i drzavu i vjeru i naciju. Bosna je od bana Kulina a ne od Tita! Alija je samo vratio Bosnu njenom narodu.
to su komunjare rekle. to sto su sa dobrih bosnjana neki presli na srbe i hrvate nije nas problem
Bošnjacima konju...znas li razliku između regionalne i etničke pripadnosti...retardu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)