Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej cuvajte lovu nedajte nikom nista ok😂
De nek napišu radnici Binga i ostalih ohrndanih supermarketa kao i drugih firmi, da li mogu tj. smiju pisati bolovanje po potrebi i dal mogu pisati godišnji odmor kad im se ćefne, dal žene smiju trudne ostati? LP
svi putevi vode u Republiku Srpsku.
Sabur sestre i braćo , još malo i stigli ste , 👍❤️🫶
Njemackasi stizu. Skupa Njemacka!? Valja se sad osisat i popravit barem jedan zub da refundiraju trosak puta
i da im popušiš , zadovoljstva radi ! Pare ostadoše u Bosni , tumalju , 🗣
Hajd se ti nap*ši ku*ca. Šta misliš gdje se Njemačkaši šišaju ostatak godine i gdje popravljaju zube? Posjeta ljekaru za vrijeme godišnjeg koju dijaspora praktikuje je iz praktičnih razloga. Ljudi ne žele tamo uzimati 7 dana godišnjeg da bi obavili pretrage kod doktora nego će radije to vrijeme iskoristiti u svojoj domovini. Baš si čudak.
Dobro dosli u nasu lijepu BiH 🇧🇦♥️
Turisti i dijaspora. Dobrodosli.