Komentari (378)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne dolaze na svoja radna mjesta, to im je posao a ne udruženje penzionera! Plate su im 5000 km a oni se ko fol nešto naljutili, svi koji nemaju ljekarsko ili neko drugo opravdanje treba da im se umanje plate za odgovarajući iznos. Oni koji to rade prečesto treba da ostanu bez posla, kao u svakoj normalnoj firmi. Ovo je posao kao i svaki drugi i koče rad čitave države! Ma nema tu države na mapi...samo lopova i budala i nacionalista
@RusilacSnova sutra nema sjednice, pa Aluminij ide na bubanj ko će plakat? :)
Vi ste fakat levati!! Kojeg tudjeg?? Birali predsjednika iz federacije. Ko ce mi zabraniti da biram bilo koga iz FBiH?? Postuj te zakon i nebuni te se!!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
hahahahah po komentarima,..reklo bi se da balije pojma nemaju u sta su se uvalili Ma reko sam ja da je Komsic podvaljen balijama..hahahahaha
jedina dvojica koja su radila svoj posao za vrijeme svog mandata
Ovo su svakako odlazeći ministri. Novi ministri iz hrvatskog naroda ne moraju biti iz redova HDZ
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Jope ovi rvati nješto gužvaju,ne valja ni kad im izaberemo precjednika a ni kad ga sami sebi bože sauvaj ovog naroda
Koliko, puta se ovo do sada događalo? Pa valjda vam je jasno da ovakvim i sličnim postupcima (koji su prešli u hroničnu bolest), ova zemlja NIKAD neće moći naprijed? i zašto ste se opet obojili strankama koje vode ovdašnji narod u propast? A na žalost, taj narod ih je izglasao...Pa lijepo moj narode, pročitajte pripovijetku "Vođa" i tu vam se predviđa sudbina
Rođo moj davno rečeno-kakav narod takva vlast. ZNA se da NAROD ZNA da ide u NOVE POBEDE.
Hajde rijesite to da mozemo funkcionuisati bez njih, moze se. Mijenjajte pravilnik, koga nema bez njega se moze. Ne dolazi u obzir da se ova praksa nastavi !!!
Hoc3 li primati plate i naknade za nedolazak na posao ja da ne dodjem dva dana dobio bih odkaz a ne platu ???
Primaju tako već 22 godine,a ti se sada pitaš. Tamo neki što odleži 1 godinu ,tebi treba 6 godina rada
A plate ubiru Treba im j.... mamu i blokirati plate i njih same pa da vidis kao ce raditi
Pazite šta radite, pamet u glavu, govorim predstavnicima svih naroda u BiH, nemojte raditi nešto zbog svojih vlastitih interesa zbog čega će ispaštati jedan narod ili svi narodi u BiH. Na vama je političarima velika odgovornost, kad preuzmete funkciju preuzeli ste i odgovornost prema narodu, nemojte se ponašati kao djeca u igri gdje svi hoće biti glavni, dogovarajte se, pravite kompromise, budite konstruktivni, nemojte biti dio problema već dio rješenja, narod vas sve gleda!
One iz Aluminijuma je garant Brajković "poguro" dok im ovi bekani iz SDA ne prebace pare! Taman kad napravimo autoputeve kreditima iza kojih će kao garant stajati država, oni će se pripojiti Hrvatskoj! Na tome uveliko rade, samo slijepcu nije jasno ćemu služi "3-ći Entitet" kao prelazni period pred referendum zajedno sa Dodikom! Fino i nedvosmisleno reče Raspudić na N1, više ni ne kriju, a ti Novaliću garantuj za kredite u RS-u i Hercegovini. Moratorij pod hitno!
Zbog ovakvih sranja trebaju na vlast doći građanske stranke
Sad lijepo sve ministre podsjetiti na zakletvu koju su položili (jer to nisu samo riječi 'onako', ma šta oni lično o tome mislili) kada su preuzeli dužnost, pozvati na odgovornost i iskoristiti sva zakonska sredstva predviđena za neopravdan izostanak sa sjednica VM.
i naravno glupi narod placa njihov nerad sve bi ja njih kod privatnika pa da nauce radit
Iiiiiiiiiiiiiiii..... CIrkus pocinjeeeeee!!!