Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://tr1.harunyahya.com/De tail/T/EDCRFV/productId/ 780/ KOMUNIZAM_U_ZASJEDI
Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH. Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH. Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH. Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH. Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH.
Svaka čast, neka pokaže krajina da li se sjeća ko je Bahtić, Branković i ostali.
Vlastodršci bi imali veće šanse na izborima da su, umjesto praznih prijetnji i obećanja, protekle četiri godine energiju utrošili u stvaranje radnih mjesta i izgradnju autoputeva.
Svi oni koji grade kampanju napadajući SDP i Željka Komšića, pokazuju da nemaju izborni program, cilj, te da ih nije briga za običnog čovjeka kao ni za državu BiH.
E Englez, vidio sam jučer nastavnicu iz historije, rekla je da puno pozdraviš oca.
Na kojem god kanalu sam gledao debate oko izbora i gdje se nalazi SDP i bilo koja druga vladajuca stranka svi ne brane sebe nego svi idu u napda na SDP,cak nekad i 2000 je za sve kriva ! Vladajuce stranke znaju da im je pozicija neodbranjiva pa pokusavaju napadati sve druge da odbrane sebe !!!
SDP jedini radi pozitivnu kampanju koja promovira sta ce biti uradjeno a sve ostale stranke posto nemaju sta za obecati, ljude truju negativnom kampanjom ko ce koga vise oblatiti i popljuvati. ZATO KOMSIC I SDP! Do pobjede!
Željko Komšić i SDP jedino mogu da ovu zemlju vode u pravom smjeru i da nam osiguraju svjetliju budućnost!!!
Bili ste dvije godine, pa sta?
ZA SDP! krajisnik
PA NIJE BOSNA SAMO TAMO GDJE SU BOSNJACI VECINA. HALO BOSANCI I HERCEGOVCI, HAJDE MALO SE SEPURITE TAMO GDJE BOSNJACI NISU VECINA. SRAM VAS BILO, PUNA VAM USTA BOSNE, A ISKLJUCIVO GANJATE BOSNJACKE GLASOVE.
Naprijed Zlatko, naprijed SDPBiH! Do konačne pobjede!!!
Pa zašto ste tako olako davali obećanja, sramota je lagati!
lagumdzija je jedina stvar sto drzi sdp skupa, ipak ljudi u sdp-u su opasni KPJ extremisti, manje vise, njega oni nikad nece smijeniti. a zeljko je tvrdoglav i nikad nece procijeniti tita onako kako su ga razvijene drzave sa neutralne perspektive proglasile, to jest, zlocincom ispod koga je 100,000 kosovara nestalo.