Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naa stranu ko sta misli o tuđim blagdanima ali neko treba ovoj mojoj braci velikomuslimanima objasniti da takav prljav rjecnik kojim se sluze ne pripada nama
Pravoslavcima, dobrim ljudima, vjernicima... cestitam uskrs, praznik rada ..pa i uskrsnji ponedjeljak
citajuci komentare uzalud je cestitat Vaskrs ocito nekima,ali u svakom slucaju cestitam dobrim ljudima koji razumju i drze do svog!!!
Sretna Vaskrs onima koji slavi. Velika je greška odlazak Srba iz doline Neretve i Mostara. Nisu slušali Aleksu-ostajte ovdje.... Valjda nije kasno da se i vrate u najljepši dio Evrope.
@kalkulus Tješi se...