Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tambura U pravu si 100%,kod \"bošnjaka \" je najsvetija riječ g.e.n.ocid,u nedostatku vijagre služi svrsi!Usput,pozdravi sestru i izvini joj se u moje ime što sam joj sinoć zubima poderao dimije,kupiću joj druge!
RAZLIKA IZMEDJU CIVILIZOVANOG BOSNJACKOG MENTALITETA I PRIMITIVNOG I DIVLJACKOG SERBO-TERORIZMA I TERORE... : PRAVOSLAVNA CRKVA, KATOLICKA KATEDRALA, JEVREJSKA SINAGOGA SU OSTALE CITAVE U SARAJEVU JEDNA OD NAJLJEPSIH DZAMIJA IZUZETNE ARHITEKTURE \"FERHADIJA\" JE SRAVNJENA SA ZEMLJOM KO I 2000 OSTALIH DZAMIJA PO GENOCIDNOJ TVOREVINI, A I KATOLOCKIH BOGOMOLJA KOJE SU PRIMITIVNA i NE-CIVILIZOVANA \"SERBSKA VAMPIRSKA DIVLJACKA TERORISTICKA BANDA DIVLJAKA\" UNISTILA...!!! SERB===KILLER...!!!
Bravo! Ja ne znam ko ga vise nije provalio, jos si zaboravio da mu je izvorno ime bilo p.i.p.o i jos milion nickona. A to je inace Prasac iz Sarajeva koji godinam pise nacionalisticke komentare. Treba mu skupiti para da uzme stan na Palam.. stokaa bolesna
slika je extra- a idiote koji osoduju naslovnu rijec na slici \"pravoslavna\" a ne samu sliku zalim jer su idioti...pozz
@jolie Vau,uspjeli ste,po 1000 put ste prikazani kao žrtve,toliko je prešlo mjeru da vam je i počeo da vam se diže na riječ g.e.n.ocid.Samo znaj, da je stvarno bio g.e.n.ocid ne bi se mi sad dopisivali.To što vi zovete g.e.nocidom,mi zovemo odbranom i stvaranjem države!Pozdrav iz RS!!!
ha ha ha ha ha...... vidi ih ovdje na SAX-uuuu ha ha ha haaaaaaaaa vidi ih majke ti kako samo pjene...... KAO STO REKOH RANIJE ... JOS SAMO MALKICE.... OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB!!!!
http://www.travian.ba/?uc=ba1_1363 svi koji hoce da pocnu igrati traviana poceo je novi bosanski server ba1
portal je to didik vas je platio da fotku a usput mu recite da je ovo bosna nesmo je dotakli u ratu mi smo merhametli narod ovo je bosna
Samo neka još neko jednom kaže da smo iskompleksirai nacionalisti koji mrze druge i drugačije. Jedan od malih dokaza da u sarajevu multietničnost niej umrla i nikad neće.
ha ha ha ha..... Zasto mijenjas nickove sad Kobilic, pa srb, pa dejan, pa BL... haj sad se prestavi kao Herceg Bosna ili West Mostar molim te...hahhahaha kako si jadan i bijedan srbendo......!!!!!!!!!!!
Što bi reko Puljić \"Jest ova islamizacija uzela maha\"
slazem se sa dejanom. pozivam vas da dodjete i da je rastavite i odnesete.
ma nafafajte mi ga se!
... jesi to poranio i na SAX se odma nabio ovdje.... hoces da se dopisujemo?? zng
samo jos malo.... he he he he.... bice nas 4 miliona za 50 god a ONDA....... OLUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA