Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako opet pobijede nacionalne stranke ja više neću otvoriti nijednu web stranicu sa balkana. Puno mi je *urac tog balkanskog nacio-primitizma.
Zatvori odma, jedino se nacionalisti i kandiduju.
7. Oktobar 2018-te , u BiH reprize dva dobro poznata filma: Dobro uglasani mrtvaci i Kad mrtvi zaglasaju
Mi smo komedija od države. Smiju nam se mrtvi, jer oni bar ne moraju trpit ovu agoniju.
ако су те србиЋетници изгеноцидисали глас ти се пика ко 2
izbori nikada nisu bili realni vec totalno namesteni ..pa nikakvo cudo sto se narod ceska po glavi..o kako bi bilo divno bez ovih huskaca koji su decenijama na vlasti..
Ocividno da nesto nije uredu u Hercegovini i GT! Tamo ima vise glasaca nego stanovnika 2013! Kako to?
Tako su nezavisni dobili izbore 2016. u Visokom jer su imali kljucnu osobu u OIK-u koja je pravo glasa dala mrtvima i tako pogurala pobjedu oko koje se povlace mnoge kontroverze i nelogicne cinjenice. Tako ce biti i ovaj put, iste osobe na istom mjestu za kontrolu i malverzaciju glasackih listica pri brojanju i bugarskim vozovima.
I kako ce sada neciji pokojni dedo ili baka da glasaju? Uklonili su ih sa birackih spiskova i uzeli im njihovo pravo glasa. Vala CIK je prevrsio svaku mjeru ccc
iz ""boračkih spiskova"" izbrisali oko 5000 ljudi. A koliko je tacno boraca to niko nece DA objavi jer manje mogucnost manipulisanja.
isto nam se pise sve stela kod izbora.
Ubiće nas nepismena manjina, i "hedijaši"...
3,5 miliona stanovnika 3,35 ima pravo glasa velika ova dijaspora jbt
retardinjo, maloljetne osobe su takođe stanovnici BiH 🇧🇦 ali nemaju pravo glasa..
@AbuHamzaaa pa retardinjo baš zato se čudim zašto ima ovoliko glasača, zbog maloljetnih bi trebalo biti manje od 3 miliona glasača
SDA PRAKSA I RAHMETLIJE GLASAJU ZA NJIH ZATO I VLADAJU 25 GODINA KRADU NAROD KRADU FIRME KRADU GLASOVE I IZBORE
Ja mislim da ce Dodik uvrstiti i sva groblja i grobnice da glasaju za njega posto zivi nece sigurno
Ovdje više mrtvih glasa nego omladine !?