Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravilnik se bavi pitanjima koje su u domenu slobode izbora samog građanina, građanin može odlučiti da ga ne sahranjuje ni efendija niti ikako pokopno drušvo, more odlučiti da je dovoljno da mu besplatno prouče fatihu ili odaju počast njegovi jarani. šta je sa grobnim mjestom, zar čovjeku onoga trena kad je rođen u svojoj zemlji nije od boga dato pravo 2 metra zemlje pod zemljom besplatno da bude sahranjen
Potpis!
kad ce biti ubiranja poreza od vjerskih institucija koje za umiranje naplate i po 800 km zivog keša bez racuna i bez traga tog novca a jos se za te iz buđeta izdvaja.
fiskalni racun daju? na blokicu koji mozes proslje prepravljati daju.
@Lupa a zasto se placa vjerskoj instituciji moze li mi neko dati objesnjenje od ovih poznavaoca vjerskih propisa
Želim izjaviti da sam ja bio SDA botina glupa! do prije sat kada ni nisu platiti, obećali su mi posao a ja papak nasjeo. SDA je kriminalna,reketaska, nepotisticka, mafijaska i udbaska stranka, koja ima na svome celu lopiova,nepotistu i reketasa nermina niksica, koji je pokvarenjak i koji blisko saradjuje sa dokazanim neprijateljima drzave bih i naseg naroda i koji tako radi na rusenju same nase drzave.
otkad je Nermin Niksic predsjednik SDA jesam li nesto propustio u zivotu
Čekao da bude što bliže izborima...
Borci naduldureni i prije zakona, penzionera sad ima ko da sahrani, migranta ko da nahrani, jednom riječju SVI ZADOVOLJNI pred izbore, a poslije izbora ZNO SE, nove akcize nameti i čupanje duše preostaloj uSUKANOJ privredi na samrti !