Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da je bolji pisac nego pedadog. Kao profesorka je solidna, ali evo predstavlja se kao urbana, moderna, da bude svuda prihvacena, sada ce ako vec nije da podrzi rad NGO-a, zenskih, ljudskih prava blablabla, svuda gdje se moze para dici. Damir Niksic je ok i dijelim njegovo misljenje u svemu, ali kada ga vidim da ovim sto iskacu iz pasteta, onda kosto on rece "posra mi se u merak", posro se sam sebi usta.
Joj ovog Damira Nikšića ba. Šta on glumi, on fola nešto poznat, fola nešto snima video blogove on sad neki faktor, šta glumiš ba, šta glumiš!?