Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ga azrija nije zbola cakijom
dzesi deda mraze legendo
Ako je PRAVI onda kult Bradonje nije izmisljotina, kao sto su Bozic i Uskrs ! Znaci svi postajemo bradonje, po ugledu na PRAVOG Bradonju, kojeg su njegovi neprijatelji opanjkavali da je CISTA IZMISLJOTINA..... Ajmo djeco \"u krilo\" Bradonji, da vam ga Bradonja pokaze kako se slavi slava...
Ne mogu vjerovati da u rubrici \"crna hronika\" jos nije izasla vijest \"Djed Mraz izboden u centru Sarajeva. POlicija intenzivno traga za pociniocima\".
Radovan preobučen u djeda božičnjaka šetao Sarajevom, policija nije reagovala.
SIGURNO JE I OVO NEK I\'\' TRAVAR \'\' HOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOHOH
koji idioti majko draga. haloooooooooooo! mazlumi! ova je godina! malo shege, malo opushteno! cuj onog dik trejsija, kao, nije pravi, jok eto ljudi mislili jeste! i ovi s nacionalizmom. pa haj\' bar veceras odmorite, malo slavitelj, pjevajte, pleshite, nece vam gl0va otpast!
i jedno i drugo. kod nas je vise italijanska verzija: http://en.wikipedia.org/wiki/Bomboniere
Dzeda mraze,dzeda mraze sjeti se i nas ! Mali moji,mili moji mislim ja na vas : cokolade,bonbonice dzed ce da vam daaa! Dzeda mraze,dzeda mraze pusti se suplje sjeti se nas : jedan posao,golfa 3 i mobilni hocu ja ! Djeco moja,djeco moja kokuz sam vam ja :sto me C.R.K.V.A pogura to vam nudim jaaaa...HAHAHA,HOHOHO,HIHIHI...Cingelebingele..BOOOM !!!!
Nije normalno da se to dogadja u SA u srcu Bosne, a nije ni cudno vi jos zivite u 1400 nekoj godini. SRETNA NOVA GODINA za 76% BiH a ostalih 24% nek ceka CARA MURATA!
Vidi mu brade ko\' u Đenerala Draže!
Mi slavimo i ovu po gregorijanskom i našu po julijanskom kalendaru, samo nek\' je veselo. Srećna Nova godina!!!
Čudo ga nije neki lojavac iznabado nožem.
ibretim se da srbi koji pisu ovdje ne znaju kada im je nova godina :) . hint-nije veceras....
Sretna Nova 2011. godina evropskom dijelu BiH (76 posto) Onom preostalom 24 posto unaprijed Sretna Nova hidzretska godina.
**bo bi ovu djeda mrazicu :))))
pazi slika neke petarde pirotehnika hahahaha u sred čaršije krši se zakon ( a mi ono kao imamo zakon ) :D ho ho hoo