Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ovoga izguzva ovako ??!?
Samo pravi pravaš može razumjeti koliko časti i ljepote ima u tom pokretu. bravo hsp bih! hsp bih je uvijek bio za cjelovitu bosnu i hercegovinu i za pravdu. hvala vam na tome.
VLAJKI MI ZNAMO TVOJU MRŽNJU PREMA SVEMU ŠTO NIJE SRPSKO.
RUGOBA I SPODOBA OD ČOVJEKA.PRESERATOR PO ZADATKU SNSD I DODIKA U ČUVANJU REPUBLIKE SRPSKE I ČOVJEK KOJI PODRŽAVA ETNIĆKO ČIŠČENJE HRVATA IZ POSAVINE.
VLAJKI SERAJKI VLAJKI SERAJKI VLAJKI SERAJKI VLAJKI SERAJKI.......ITD
HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP.......ITD
JURIŠIĆ NIJE UKALJAO OBRAZ HSP BIH I DRŽI SE DOSLJEDNO ZA CIJELOVITU BOSNU I HERCEGOVINU I NE OSTAVLJA HRVATE POSAVINE KAO ČOVIĆ I NJEGOV SLUGA BOŽO OD 90 U DOKTORSKOM MANIRU ORDINACIJE ŠIROKI BRIJEG.HDZ JE UPROPASTIO SVOJOM POLITIKOM HRVATE U MANJINSKIM MJESTIMA ŠIROM BOSNE I HERCEGOVINE.JURIŠIĆ JE PONOS I DIKA PRAVAŠA.
Nitko nije okaljao obraz Hrvatske Stranke Prava kao vi gospodine Jurišiću,sjećate se vaše parole \'NEĆI IZDAT JA\'?
OVAJ ČOVJEK NE VOLI ZEMLJU BOSNU I HERCEGOVINU I HRVATSKU.ON JE ZADUŽEN ZA POTPALJIVANJE MRŽNJE PREMA HRVATIMA I BOŠNJACIMA.PLAČENIK MILORADA DODIKA I SNSD.
OVOM VLAJKI NE VJERUJEM NI RIJEĆI JER ON JE ČOVJEK KOJI ŠIRI MRŽNJU IZMEĐU HRVATA I BOŠNJAKA ZA OPSTANAK REPUBLIKE SRPSKE.ČOVJEK I BOLESNIK SA RUŽNOM GLAVOM.
CCCC...Ovi i dalje sanjaju o NDH sa sve Bosnom pa do Zemuna ..i nasli su kao u 2 sv ratu skim ce Bosnjacima
kako je deformisan tip i kakve deformisane namjere hahahahhah
Ovi bolesni tipovi samo prouzrokuju sve vise i vise problema . Evo od zavrsetka rata jeli BIH uspjela da dogovori sa Hrvaskom i prevazidje jedan jedini problem izmedju 2- drzave odgovor glasi nije
@Geometar......HDZ=FASISTICKA KRIMINALNA STRANKA !!!!!!!
HSP - genocidno,kleronacistička stranka! SDP - islamonacisti!
Za ovog Vlajkija i Gollum izgleda kao princ na bijelom konju
Ja kakav je ovo BENEVREK majko božija.Počela mu je i brada da raste.