Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta god da kaze trebamo svi na proteste.
Izdali su nas nasi predstavnici (SDA). Sada bi oni da se kite protestima, prosle su uzurpirali sa Zahiragicem i Antidaytonom, vidit cemo sta ce biti sa ovim.
Povedi i Bakira i Sebiju sa sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlazi !
Prica nesto u vezi imovine a suti u vezi izbornog, pola EU vec ne podrzava ovaj zakon Apartheida a on i dalje glumi neku budālu
Neka odu u zatvor oni koju su nas nakom revizije presude, izdali po drugi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek ne odgovara sda glasacima i uhljebima . Kakav narod takva i vlast , uhljebi , lopovi
Nema filmova, nema TV serija, nema utakmica, ali zato ima obraćanje Christiana Schmidta uživo, de ljudi -*bo vas allah
ne treba cekati ovo uskoro cete od mene cuti...to ce isto nametnuti ovaj moron...samo protesti neka ide..ne poznaju istoriju BH i niej ga briga sto su toliki borci izgunili za ovu drzavu da je on sad jazavac rasparcava
Nisam citao Tekst,niti me vise interesuje,ali je ocigledno da covjek nije dosao sjediti i uzimati 16 milja € mjesecno. Pokusava i trudi se,namece i obraca se,sjetite se Lajcaka,srrucnjak za Balkan,nije se ni znalo da je Vis.Presstavnik toliko vremena je bio ovdje,mnogi drugi takodjer. Jebes mu majku nek pokusa natjerati ove mangupe da rade konacno al ne za sebe vec za obicnog covjeka.
Sto bi huda rekao: nije tvoje biti ovdje odlazi odavle, klosaru jedan
Legenda Bosne, predlažem statuu da mu napravimo, u po Sarajeva!
Pedala Gargamel!!! Nema vise ustupaka HDZ-u!!!
Neću da pratim tvoje obračanje niti mi nešto znače tvoje laži.Onog trena kad je Plenković rrko da si iadio s njima na dogovoru a o našoj zemlji TI SI IZGUBIO STOLICU GUBI SE!!!@@
Da je pošteno odlućio nebi uteko od novinarski pitanja, laž je teško objasniti
Ovaj covjek nas dozivljava kao Muje i Sulje iz viceva i ponizava inteligenciju svakog iole razumnog covjeka.
Christian Schmidt legenda Bosne i Hercegovine! Ostani još 100 godina legendo!!!
Vi nama Komšića, mi vama Schmidta! Simple as that! :)
Fino covjek kaze, politicari se dogovaraju 19 godina o drzavnoj imovini :) tako je i sa izbornim zakonom. Moja podrzka Schmitu i da uskoro nametne i u RS-u izborni zakon.
Cilj je otupiti oštricu najavljenih protesta. Naš odgovor neka bude još masovniji protest. Svijetu moramo poslati jasnu poruku da feudalne etnokratije koje nam nameće desničarski šljam nisu dobro došle bilo gdje na svijetu pa ni kod nas.
Života mi ako znam sta je rekao Bog me ubio... a dobro sam pratio izlaganje.