Nova arheološka lokacija u BiH
0
Prahistorijske monolitne ploče kod Bosanskog Petrovca
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
replika se odnosila na ovo sto si napisao/la:\"@sr- bin......nas bar niko ne zove zlikovcima i genocidasima krkane !!!! \" Sad sjedi i razmisli, prije nego sto ti jos otezaju vize i ne deportiraju jos kojeg natrag za majcicu Bosnu. Poklopi se!
Zove, samo imate selektivan sluh. Sta mislis koju zemlju navode kao jednu od onih koje daju utociste te.ro.ri.sti.ma? Sta mislis ko je dao pasos B.i.n. L.a.d.e.n.u. ? Sta mislis kome nece, bar ne uskoro, ukinuti vize? Ako ste vi zaboravili svoje zlocine proglasivsi pojedince herojima, nisu i ostali. Zato, poklopi se usima i ne provociraj. Svaka tvoja rijec priblizava zakone o zabrani gradnje novih dzamija u zapadnom svijetu i ogranicenju hidzaba sve blize uzvajanju! Svakim tvojim lajanjem jedan brat ili sestra po vjeri izgube posao na zapadu, dok ih ti svako ljeto cekas da dodju i ostave lovu pa se vrate robovati na zapad. Suti i bar se pravi pametan kad vec to nisi!
SEMIRE PRIBLIŽI NAM SVEMIR!
Selami u Bos. Petrovac, pogotovo za raju iz Skenderovog :) Čestitke Osmanagiću, nadam se samo da i ovo neće biti još jedan desetljetni projekat.
Cobane tada nije bilo vlaha po Bosni...........cuj srpske hehehehehe....srpska zemlja....srpski zrak......srpke vode .....vlaski ku... palac......srpski genocid !!!! Koji ste vi idioti iskopleksirani.............coban ostaje coban !!!!!
to su srpske ploce, sigurno cim su toliko stare, a mozda su i hrvatske..
@sr- bin......nas bar niko ne zove zlikovcima i genocidasima krkane !!!!
@sr-bin......nemoj nam ti o gluposti cobane.......kod vas je glupost stil zivota u genocidno sumskom blentitetu !!!!! Postedi nas svojih zlobnih seljackih komentara........moronu !!!!!
et, posle vam Srbi krivi sto vam kazu da ste glupani pa vi insistirate na svojoj gluposti to je kod vas nezaobilazno
ma covjek je ziva legenda , ja mu se licno divim... kako covjek nije uopste isao na emisiju \"zvijezda mozes biti ti\" nego sam htio postati poznat a pri tome zaraditi koji dinar, valja imat mozga i za to tako da nije bas totalno nepismen... to semko ja samo cekam sta je sljedece ako ne nadjes dinosaurusa u babinu nisi nista... zivio indiana semkooo
čuj član akademije, a ono privatna firma koja se zove akademija i nema veze s pravom ruskom akademijom. čuj \"dr.\" ha ha ha ha sax opet jaše...po glavama naroda...i još usput pomaže u izvršenju krivičnog djela lažnog predstavljanja
I budali !!!!!
@wtf....tata ti je glup ok.....a ti @visocaninu.....cuj ljubomora....na koga na idiota vrhunskog......sarlatana bez premca.....znamo zasto ga ti branis VISOCANINE.......svi ga vi volite u Visokom jer prodaje vase ublehe.....i dok vam ludzaci koji puse njegove fantazije dolaze i vama je dobro jer nesto kapa.......eto sto ga volite mada ste i vi davno shvatili o kakvom se klovnu radi !!!!!
oo ljubomorne dushe a sta kazete na ovo ?? Vodeći svjetski egiptolog, pronalazač četiri piramide u pustinjama Egipta, istraživač koji je katalogizirao i opisao 130 egipatskih piramida, trostruki doktor arheoloških nauka i predsjednik Prve međunarodne naučne konferencije o Bosanskoj dolini piramida dr. Nabil Swelim, nakon provedenih istraživanja u Visokom, izjavio je: \"U Visokom je najveća piramida na svijetu, genijalan i komplikovan građevinski poduhvat koji je od velike važnosti za cijeli svijet. Ovo je nevjerovatno otkriće i biti će potrebno mnogo vremena da shvatimo kako su građene ove veličanstvene kamene strukture\". (Konferencija za štampu, Sarajevo, BiH, septembar 2007.)
ha ha ha pazite sada ovo: \"inozemni član ruske Akademije prirodnih znanosti dr. Semir Osmanagić \" ha ha ha ha ha ha ha ..