Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prebio fkt prebio pa zar nema druge rijeci, pa ekskluziva.ba je ozbiljan portal za vas
...počeli su koristit riječi kao srpski portali, bruka i sramota na takav nivo spasti.
@41ustase45ujameupase pa onda je opravdano sto je ovaj razbio konobara zar ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
opet turci zlostavljaju napaceni srpski narod?cccccc
@41ustase45ujameupase "turci su dobili po cupi jos 1912 i do danas se nisu oproravili" haha, idiota. Nisam turkofil, al trebala bi te biti sramota to reci nakon sto su vas hebawali 500 god.
@41ustase45ujameupase roktis aa hrk hrk... 500 god vas hebawali eee kopile tursko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Udario Turčin na Srbina u sred " tvorevine"
Zar se i Turci vole naliti?Bez obzira gdje, da mi je znati razbija li po Turskoj birtije?
Je Suis Taha Kilavuz :)
Gledam ove komentare i ne mogu vjerovati koliko je usko glediste vecine. Kako necete shvatiti da se ovaj lik posrao na BiH jer VJEROVALI VI TO ILI NE RS I POLICIJA RS DIO SU BIH i njenih institucija. Svako seirenje nad ovim pokazuje kakav ropsko-podanicki mentalitet ovdje vlada. Zar ste zaboravili na ovakve i slicne slucajeve kad su SFOR-ovci i EUFOR-ci po Sarajevu pravili zeman, kad su seksualno eksploatisali 15-godisnje bosnjacke djevojcice tik iza rata?
Mislite li da se sa takvim ropsko-podanickim mentalitetom gradi drzava? Mislite da takav mentalitet zasluzuje drzavu? Znate li vi sta je drzava uopste?
@Zlaja2010 Kad tu istu drzavu budu postovali iz Banja Luke, tada ce i narod postovati policiju u Banja Luci. A sta ti ocekujes, da mi blejimo i molimo nekoga da nas postuje? Mora da si prolupo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad mogu svi i ja cu da se pozovem na imunitet sljedeci puta kad budem pravio frku kod ibrine pekare carsija at night
Da ... još jedan primjer ZAVIDNOG levela pismenosti novinara Klix.ba portala. Klixovci aka #bijedniizgovoruzanovinara - SLOBODNO mi ti & kolege, po običaju, "bacite" koji minus na ovaj komentar. Znam ja da to nisi TI - već tvoj EGO. BTW - adekvatan izraz bi bio PRETUKAO.
Pouka priče: nemojte konzumirati alkohol, posebno ako vas tjera na agresivu xD
E nek je drota pa makar...malo da se i oni trznu...
Omar brani i eufor
Живјели наши ослободиоци! Ако добро рачунам босна је посљења држава у Европи која је окупирана... А још кад су ти међу окупаторима и турци? Е тек онда сконташ државе и јада...
Sta kaze Baba Stana na ovo,lol? Jel' ona urgirala da ga puste?:))
sigurno mu je yebao ženu, pa krenuo na njeg i onda dobio
PORODICNIIIII PROBLEMIIIIII HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
pijani turcin napravio belaj bora corba
Udri, Taha, nek se zna ko je glavni u ovoj državi!
@41ustase45ujameupase: Mlate miliciju bez pardona, a ta ista milicija čuvala Davutoglua kad je u po Banjaluke vazio o Aliji i njegovoj viziji Bosne. Pisnut niste smjeli, Dodik se ucrvo u onoj stolici.
@41ustase45ujameupase: Konju. Zamisli da Medvedev dođe u po Sarajeva i pred Sabornom serenda o obrani srpstva i pravoslavlja i Bosni kakvu je želio Karadžić, Plavšićka, njihovom herojstvu, junaštvu i sl. Bakir sjedi i šuti, a Federalna policija štiti skup i ćuti ko zalivena. Eto to smo vam organizivali mi u Banjaluci. A Dodik kao lokalni kabadahija može da serenda po svojim sijelima što hoće. Najobičniji zabavljač.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)