Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBoff haha...lavez ti gedzo monoton
bosnianpizda stvarno na čemu si ti?
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Francuskom-odzvanja-Volim-Srbe-zato-sto-su-Hrvati-ubice-85443.html Volim Srbe zato što su Hrvati ubice, riječi su koje ovih dana gotovo svakodnevno odzvanjaju pariškim pozorištem Odéon – Théatre de l\'Europe u predstavi \"Adađo\" J\'aime les Serbes, les Croates sont des tueurs parce, dit que ces jours-ci presque tous les jours résonnent Paris Théâtre de l\'Odéon - Théâtre de l\'Europe en \"Adagio\"
Trebinje ima Alternativni klub i svog Blaza. Mi imamo Ibru Spahica, ali nemamo alternativu...
Ukoliko je istinit izvor i sam covjek koji poziva na razum zadat covjekom 21-og stoljeca ,preostaje mi da odam priznanje istinoljubivom gradzaninu B.Vucinicu.Tekst i razum u njemu je nosilac buducnosti Balkana a posebno Bosne.Jos jedanput;Cestitke,sve, covjeku i gradzaninu Bosne.
Blazo svaka tebi cast sve to stoji ali ne bi ti bio u kozi! Tako razmisljati u istocnoj Hercegovini je ravno samoubistvu! Respekt!
Blaža za Šefa Hercegovine! Ljudino!