Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotografa poslati na neki kurs pod hitno!
Ne razumijem se u fotografiju al mi ove slike nesto mučno gledat.. vidi se da je samo "opalio" da slika nesto isto sto bi i ja, a fotograf fol neki.
Vrijeme je bilo da se uredi trg...kako je samp bilo nakaradno...a jos SFF, glavni dogadjaj se tu odrzava...vala neka ste ovo napokon uljepsali.
ok je obnoviti ali neka film festival to obnovi iz markentiske zarade sytoce to gradjani da onnavljaju jer nije nihov fil festival nego badanak bakirova
Zaista ne razumijem kome još smeta da se uredi centar grada, meni je odlično što se radi, prolazim svaki dan vidim da se intenzivno radi, i jedva čekam da bude gotovo, pogotov zbog SSF.
MIislim da će trg prelijepa izgledati, kao i sve naravno što je novo, samo naprijed sa obnovama i razvojem.
Trg je trebalo renovirati već odavno, a kome smeta obnova ne razumijem, radovi će biti završeni na vrijeme, i mislim da ćemo za SFF imati puno bolju i reprezentativniji sliku o Sarajeva.
Ma pustite Ajnadzica i SDA ,zar nije svima u interesu da nam je lijepo u gradu??? Divno cemo docekati SFF i nema potrebe one skele stav,ljati,samo tepih crveni i cao :)
Sad kad Angie proseta crvenim tepihom,nece se pitati hoce li nogu izvrnuti,kao ja predprosle godine😂😂😂
Gledam ove pljuvatore Ajnazica i ne vjerujem,poligraf 24/7 covjece ohladi,nije ni meni on omiljeni lik,sta vise nema jednog politicara koji jeste,i ne ne znam sta nam je svima sporno to ili bilo koje drugo ime.Ovdje se radi o obnovi trga,a budimo realni da onakav kakav je bio je nakarada da se najveci event godine tu odrzava.Dao Bog pa nam i ostatak grada tako uredili
Super izgleda,jeva cekam da se zavrsi da vidim kako ce to izgledati u konacnici.
Sad još tu okolicu ukrasiti da sve bude ko pišta. Evo dokaza da mozemo da idemo naprijed kad se konkretno bavimo poslom a ne politikom.
SDA SDA SDA OVAKO SE ZAVRŠAVAJU PROJEKTI => 2018. POTPUNA POBIJEDA!!!!!!!!!!!!!!!! SDA SDA SDA
Ma nek se i kod nas nesto mijenja nabolje. Vazda smo puni kukavicluka i izgovora kako smo sjebani od rata pa eto nemamo volje za zivota i za svih ovih godina bilo nam je totalno svejedno pored cega prolazimo svaki dan. Bilo to razvaljeno, iskrabano, pohabano, isprljano nije bitno sve dok se imalo barem 5 maraka da se ode u kafić ispijati kafa, pusiti cigare i landrati i prosipati suplju cijeli dan. Hvala Bogu evo pa nismo svi takvi.
SDA izgradila i ovo!!!
Sve se moze kad se hoce. Konacno da si i mi osvjetlamo obraz
Nije vazno ko radi, vazno da se radi i obnavlja, da nije ruglo u centru grada, nego lijepa slika, da, ima u zemlji velikih problema, ali svako na svom nivou neka rijesava, ako budemo cekali i kukali samo, nikada i necemo napredovati, naravno da se trebaju urediti sve javne povrsine, komunalno da ih odrzava, a seljake sto bacaju smece po djepu udariti maximalno.
dajte ba raja ohladite malo svi. bitno da de nesto radi,da Sarajevo pokaže svijetu da ovdje ima kulture,dobrih stvari,manite se mahalski prica. svi koji rade u interesu gradjana i ovog grada su dobro dosli i takve ljude i projekte treba pohvaliti. Iskrene čestitke načelniku Ajnadzicu i svim vijecnicima u općinskom vijeću (svih stranaka) koji su podrzali ovaj projekat..