Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ASIM SARAJLIC GLAVNI REVIZOR PA NJEGA BI DA JE REVIZOR GRASA MIGRANT POTKUPIO FUJ...
Konobar bira Revizore, ko mu uleti veci baksis on ce biti revizor....CIRKUS KOLORADO
@FGRantiSDAseljaka Nemoj tako, ipak je on imao uigranu udruzenu kriminalnu ekipu koja se bavila uzimanjem 20.000 KM za zaposlenje u EP i jos neka javna preduzeca. Nije on tako lako potkupljiv, on ti radi na veliko hahahhaa I takvo pseto korumpirano sjedi u jednom od najvaznijih drzavnih institucija Dom naroda uz Spirica, pa zar treba uopste dalje traziti probleme zasto drzava tone i svi dizu ruke od iste?
Cuj nezavisni a svi u nekim strankama.
... pa ima li iko čist JBT ...??
pa ljudi moji do kad vise ove tri stranke fasisticke da vedre i oblace ....uvijek hdz sda i snsd ..vi stio glasate za ove dabogda pocrkali u najgorim mukama .
SAMO POGLEDAJTE KO JE SVE REVIZOR...SARAJLIC.SPIRIC,MAJKIC.. NEDAJ MI BOZE OD NJIH HLJEBA TRAZITI..
Bljak.
vidi se ko vodi drzavu SDA SNSD HDZ
Niste objavili KOLIKO će rad u ODBORIMA koštati PORESKE OBVEZNIKE !!! Taj rad se obavlja tokom radnog vremena ZASUPNIKA za koje po ugovoru dobivaju PLAĆU !!! A Dragan Č. i Bakir I. još bi malo da ZARADE u ODBORIMA !!!
Ujljebistan
Uzimaju cenera mjesečno. Smiju vam se...
glasali ste gledajte
opet ce izabrati medju sobom kao da su jedino oni sposobni za obavljanje funkcija a oni su nesposobne gnjide koje tjeraju sposobnu omladinu iz drzave jedino su za tjeranje gradjana sposobni nizasta vise
biraju sebi ko ce ih kontrolisat. i opet neki debili kazu da je ovo drzava. ovo je igrica sa nesretnim zavrsetkom
Samo da im je glasati
Vec vidim renesansu i preporod u Bejha drustvu sa ovim muflonima hahahahah Ja kad sada navale zene od kolega, sinovi, kceri, zetovi, na svim funkcijama i svim agencijama. Sto kaze najjaci monolog iz filma Balkanski spijun ''Pa maj**u vam je**m''