Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se brukati sa ‘fizibiliti studija’ - to vam je kao da liderišete projektima. Napišete fino studija izvodljivosti a ne izmišljate riječi.
Bošnjaci su izmišljeni tek 1993. g. a bošnjački jezik još nisu izmislili do kraja. Zato izmišljaju nove riječi.
Ja sam rođen kad su krenuli praviti tu dvoranu. Danas mi je dijete srednjoškolac.....pa računajte
Dosadno covjeku u penziji. On ko oni italijani penzici sto po cjele dane vise na gradilistima gledaju i govorr majstorima sta i kako da trebaju uraditi
Arhitekt Hasan Ćemalović je imao i nekoliko propusta kod svojih zadnjih projekata
Ćema vaskrsava po 10 -i put
Sportski antitalenti iz istočnog Mostara odlaze iz dvorane završetkom građevinskih radova. Nema potrebe da istočnjaci budu tu, neće bit dozvoljeni kolektivni iftari, samo bi smetali. Dvorana se gradi u zapadnom civiliziranom dijelu, jer tu žive Hrvati, sportska nacija. Tu će trenirat za osvajanje još više medalja.
sutra kad bude stradalao desetak hiljada ljudi u toj dvorani ko ce odgovarati, naravno da treba zaustaviti i uraditi kako treba radi sigurnosti gradjana
Od kad arhitekti uocavaju nepravillnosti..ja kolko znam da je to posao inzinjera gradjevine..Golemo svasta se nauci na klixu
Uglavnom su navedeni nedostaci u funkcionalnosti dvorane, što je odgovornost arhitekti.
svaka gradnja mora da ima sve papire inače ne može biti odobrena za upotrebu.ali HDZ-u je najbitnije drpit pare.zaustavite gradnju dok se nacrti ne vide.i da bude sve kako treba ili će se graditi gomile ruševina po Mostaru.
Cemalovicu tvojih zgrada i promasaja po cjelom Sarajevu, od ruznog telekoma pa nadalje…. Ako si inao sta rec napisi, a ako si u pravu na Tuzilastvo pa nek oni rade. Penzioneri u politici i vladikoji hoce da su bini unazadise ovu drzavu
fizibiliti odjebiti
Svaka cast arhitektu!Svaka javna investicija mora biti javno predstavljena,u ovom slucaju sportska dvorama.Mora biti usvojen arhitektonski projekat,izgled,izvođac i cijena,to se mora javno predociti građanima.Sve ostalo je mutikarenje !
Iz koje je stranke arhitekt?
Ajde dedo bogati nek se zavrsi, hocemo jos 40 godina cekati matere ti tvoje, ne pricaj glupusti i odmaraj u mirovini
Mislis da je ista ovo sto se pravi po pravilima struke? Da se ne krade na materijalu itd.Daj bjezi.
E cuj 'fizibiliti studija'. 🤣🤣 Problem je, cini se, sto bi arhitekta mijenjao projekat kao da je na loakciji ledina a ne vec pola izgrađenog objekta. Reakcija se trebala desiti prije.