Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zatvor me ne zanima. Zelim da im se oduzima sve dok se ne namiri na iznos koji su uzeli!
Posteni nemaju sanse dobiti ni marke a ova govna jos se i zale,majku vam seljacku,i vi hocete drzavu,normalna raja iselila zbog seljaka i balegara.
Lopov lopova zove lopovom
Poštenje gospodinu iz očiju isijava!!!
Iz koje je ovaj stranke? Da li će ministar Šemsudin Dedić biti uhapšen, jer bez njega nije bilo moguće ovo provoditi.
zar ima GMO Mehanizacija
Glava mu ko plug.
Zadnjih 25 godina se prodaje i tek je jedan uhapsen, sta je sa ostalim donacijama.
iz koje je stranke ;D ?
Tako su prodavali i "donirane" puske koje su se trebale davati narodu dzaba, ali SDA idioti su naplacivali te puske od 1000 do 1500 DEM, a neke su prodali znajuci cak da su neispravne. Slucaj sa tzv. Ruskim karabinom u jednom selu prodaje bratic svome amidzi za 1200 DEM znajuci da je neispravan ( slomljena udarna igla) plus municija vanserijska i jadan amidza platio. E ta ista ekipa "kolo" vodi i dan danas.
Gledaj Dzibera rodila ih majkaaaa...
Objesiti ga za jaja na trgu za primjer drugima
hebem li ti kuju koja te okotila
Pa kazu ne valja Goli otok, upravo za ovakve treba opet Goli otok, napaćeni narod dobije donaciju da preživi, a ovi jadovi im iz usta otimaju
E to je to, i KAKO da bude tu u tim prostorima balkanskim IKAD bolje!!!!??? Nikad, a možda ni tad ! Zato sam se i prestao nadati, u vrh glave jednom godišnje dođem za bih a i tu se natrjeram. A mislio sam se stvarno vratiti jednog dana, nisam 25 godina uzeo državljanstvo ovdje gdje sam... ajd kontam nešto dole investirati itd. dok me nisu ovakvi 2-3 puta oderali (ipak minimalno) Ma zdraaavo ba.. odoh svijet obići, jb. bosnu.
Narodi sa Balkana su varalice samo ako dobije priliku.Dokazano
Nek se javi ko nikad nista nije ukro 😁😁😁😁