Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog svade u prometu, svasta, isto teksas
Neko se ovdje dobro štiti, da je na ovoj raskrsnici neko auto od 5.000KM prošlo na crveno u roku 2 sata bi smotali vozača i pisali mu kaznu
Sta je s ovim ljudima, zbog svadje u saobracaju ti upucas nekog??? Jbtt tito prag tolerancije nam je otisao u minus, zreli svi za psihologa onako kolektivno, svi nervozni, nezadovoljni, puni bijesa nekog.. koji vam je k?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svi mangupi sa ovim pistoljima.. jesmo otisli u pm..
U Sarajevu se nakotila jedna paša-bruda-starleta-elita populacija, dojučerašnja sirotinja koja se na sumnjiv način dokopala novca. Sebe smatraju superiornijim i nedodirljivim. Pare od gudre, reketa, otimanja, prevara i prostitucije. Najgore je što su svi uvezani sa policijom i pravosuđem i nemaju sankcija za krivična djela koja prave i iživljavaju se nad narodom. Tako je i ovo ubistvo iz obijesti jer su nekog pašu brudu steroid mangupa krivo pogledali ili mu svirnuli u saobraćaju.
Tako je babuka sto posto
...potvrdila nam je Mersiha NOVALIĆ portparol MUP-a KS. Mislim koja slucajnost sa prezimenom...ili nije slucajnost..
Treba nama neki dobar restart svega..
Nevini stradaju jer su kriminalci sa oružjem na slobodi i pucaju po ulicama bh gradova!
to je tako.U Bosni je svako naoruzan.Nista novo.Takav je Balkan .
Jako čudno da još nije objavljeno ime ubice, ranije u sličnim slučajevima odmah de znalo. Ko je to važan ili čiji je važan? Ranije su pojedili mediji punim imenom i prezimenom objavljivali, sad ništa, koga štite?
Samo sti vise naoruzanja...jadni roditelji
Ovako će stalno biti jer isplatljivije je ubiti čovjeka nego ukrasti metar drva. Sve dok se zakon ne promijeni i dok kazna za jedno ubistvo budu 10+ godina. Dotad, prdimahovina.
Žao mi roditelja, ovi u oba auta su svako u narednih 10 godina ili Zenica ili rahmetelje
3 dana će se pričati i hajde do sljedećeg ubistva,narod mora da se digne, da se tužilaštvo komplet smjeni i sudije koje puštaju na kućne pritvore, nanogice i male kazne, ovo nema druge nego narod da mjenja, jer je klošaradija sa pištoljima vidjela da u zatvoru nije loše, malo vježbaju, bildaju i hajmo opet u orgijanje po ulicama grada, užas
3 dana će, se pričati i hajde do sljedećeg ubistva, barod mira da, se, digne da, se tužilaštvo komplet smjeni i sudije koje puštaju na kućne pritvor, nanogice i male kazne, ovo nema, druge nego narod, da mjenja, jer je klošara ija sa pištoljima vidjela da u zatvoru nije loše, malo vježbaju, bil daju i hajmo opet u orgojanhe po ulicama grada, užas
Da nas dragi Bog sacuva ovkavog iskusenja! Ova balavurdija zivi u video igrici...
Imamo influensere i tiktokere koji se fale da su ispalili po 15 metaka u gradu kad je bi ovaj ili onaj belaj i prave od toga mitove za ovu djecu koja rastu. Imamo muziku koja slavi drogu kriminal i promiskuitet.Mene ne bi cudilo da imamo 10 mrtvih dnevno
koliki psihopata moras biti da ubijes nekoga zbog svadje? a jos vece psihopate su ovi sto ga brane I opravdavaju. znaci, okruzeni smo ludacima.
Ludaci je blaga rijec. Olos,bagra,stoka,itd. su rijeci za takve.
postavite kamere po gradu i izbacite mafijase I njihove ljubavnice iz drzavnih institucija, policije I sudstva.
Sarajevo je postalo rupa ološa, kriminala, podvala, gledam onog Fadila Novalića kako nije znao niti jednog političara, kako ga visoki predstavnik molio da preuzme federaciju kao neko iz realnog sektora i kaže: Tada nisam znao za sarajevsko podzemlje, sad znam. Čovjek bio prvi izvoznik, zapošljavao 1000 ljudi, plaćao državi uredno svaku marku i šta mu sarajlice Ćampare, Nipovci uradiše, u bajbukanu zbog izmišljene afere.