Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta je sa harisovim koaliranjem s dodikom i fantomskim sporazumom o (anti)reformi policije? doslovno je dodiku poklonio policiju rs-a. a da ne govorimo o svim lažnim predizbornim i postizbornim obećanjima.
Ovi u forumu prisutni \"seperatisti\" zele jednu nezavisnu RS, koja ce \"omoguciti\" bosanskim Srbima da zive u jednoj prepolovljenoj zemlji kao Palestinci. ^^ O politickim preprekama da ne pricamo. Veoma bistro i jedno nedostignuto savrsenstvo strateske pameti...^^ Dodika ne krivim nesto pretjerano. On prepoznaje dusu srpskog naroda i prilagojava svoju retoriku, koja je za razliku od ostalih vlastodrzaca drasticna ali po sadrzaju i namjerama identicna po sadasnjoj logiki ove drzave. Covjek nije dzaba studirao politicke nauke u Beogradu, potom dobro zna dimenzije svojih politickih prostora. Sugerirana seperacija od BiH bez ikakvog obecanja je politiki kamen temeljac, koji nije za Dodika obavezujuci ali mu komotno obezbjedjuje jedan dodatni mandat.
Opet ovaj hrabri baznijan vice helljp po svetu a? Koje ste vi kuk.avice hrvati bosnjaci i albanci govori vise stvari. Kao prvo to da se hvalite sa nekim uspesima kojih nikad bilo nebi da nije bilo NATA to sav svet zna . To da se hvalite kao da ste hrabri a krijete se iza nata. To da se du.vate kako Srbi ne mozemo uzeti kosovo itd a veoma dobro znate da je to opet zbog NATA a ne vas us...nih i poj.....nih KOMARACA!!! JEZICARI KUK.AVICE KVIZ.LINGI HIJ.ENE I SURADNICI SVAKOG OKUP.ATORA KROZ CELU VASU SRA.MOTNU ISTORIJU ADMINEEEEE ;)
OPET HEEEELJP A
Kme...kme.....kme.....heljp bazniaaaaaaa......
Dok je ovakvih bh-sinova kao što je dr Haris Silajdžić možemo mirno da spavamo.Ko može da zamisli za ovakvom govornicom Dodika !!!??? Mislim da to ni Realisti ne bi uspjelo..a realista je isto koliko i poeta. Znaš li onu ..oj pjesniče vito pero......
Hare je 90-ih pred UN secesiju objasnjavao kao nesto bez cega se ne moze, (stabilizacija, napredak i sve sto je potrebno jednoj civilizaciji) ali sada kad to drugi zele to je pozivanje na rat, destabilizacija, nacionalna netrpeljivost i necivilizovanost i sve ostalo.
NE TREBA SE SEKIRATI PREVISE...PRVO TREBA PODEBLJATI TU ENTITETSKU LINIJU, A SVAKAKO DOBIJAMO TVRDU GRANICU SA HRVATSKOM KAD ONA UDJE U EU...E TEK ONDA CEMO SVI BITI SVOJI NA SVOME.
\"Jedinstvena drzava tri naroda koji se tako podnose da niko nikoga ne zeli ni u putu da sretne a ne da zivi u zajednici sa onim koga mrzi.\" Kakve ovo ima veze? Koliko je naroda i grupa koje se mrze u Španiji, Belgiji, Irskoj... Pa zive skupa i zbog toga sto se mrze ne dijeli se DRŽAVA. Jer alternativa mrznji je zajednicki interes koji treba da bude ispred. Samo nama primitivnim balkancima ratovi i dijeljenje pada na pamet.
Jasta radi! Tebi vjerujem ISTO kao i Dodiku, istu suplju u dogovoru pricate vec godinama. Niti ce on otcijepiti RS, niti ces \"spasiti\" BiH kad vam odgovara ovo sve da uzimate koliko vam drago.
BOSNJE SU TOLIKO MLAD NAROD DA MITOVE JOS NISU KRENULI DA STVARAJU...USTVARI BOSNJE KAO NACIJA SU JOS MALOLETNI:)))) BOSNJE SU BAJAGI NAROD. CENIM DA CE MODERATOR DA ZABRANI REC BAJAGI,KAO I POJEDINE RECI I TITULE,I GODINE IZ SREDNJEG VEKA?... STA LI KRIJU MODERATORI OD MALOLETNE(BAJAGI)NACIJE?
Goxx, ovo sto pises na prvu ima smisla. Pitanje. Da li je moglo ikako drugacije? Kako? Haris je u Daytonu sa Alijom legalizovao do tada u svijetu nepriznatu RS, uvrstio je u Ustavnu kategoriju, podjelio zemlju, nagradio neprijatelje i zlocince, nezakonito i bez volje naroda srusio Ustav RBiH koji je jedini bio garant suvereniteta i nedjunarodnog kontinuiteta zemlje, Bosnjake razbio na 10 Kantona i sve ima rasprodo
OK. Ali moze li neko objasniti za sta sluzi UN? Nakon jula \'95. sta znaci UN osim ocita farsa.
KOBILICU, tako ste blebetali i za tz RSK, KOSOVO......pa sta bi???? PS nije ti zabranjeno sanjati, samo mislim da je tvoj san UKAKAN!
Ja ovi kmetovi pravo dosadni.