Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijaspora, a odakle su muslimani dosli u Bosnu nego iz Turske? Jesi ti ucio historiju/povijest? Danasnji muslimani u bosni su porijeklom turci ili srbi i hrvati koji su presli na islam. Educiraj se malo.
Mi, muslimani Bosne i Hercegovine (uključujući i tzv \"Vehabije\"), radujemo se posjeti Svetog Oca Benedikta XVI, kao što smo se radovali kada nas je posjećivao Papa Ivan Pavao Drugi. Svetog Oca je srdačno dočekalo na hiljade sarajlija i svih građana Bosne i Hercegovine koji su ga oduševljeno pozdravljali cijelim putem kojim je prošao Sveti Otac, i to ne zato što smo morali, već zato što u našim srcima uvijek ima mjesta za sve iskrene prijatelje Bosne i Hercegovine. Ali mi muslimani NIKADA nećemo prihvatiti BOLEST HOMOSEKSUALIZMA I QUEER, zato što su oni NEPRIJATELJI BOGA I LJUDI!!! Iako su kršćanska i islamska vjera veoma različite, one su istovremeno i veoma slične, a najvažnije je voljeti Boga!!!
Za konja... Muslimani nisu dosli iz Turske. A izgleda da ti odabrani Nik dobro pristaje.
po toj logici nek se muslimani sele u tursku odakle su i dosli
Hocel poslije te posjete papa priznat Medjugorje?Nece li to bit pocetak odcijepljenja Hercegovine...?!Hrvati...hm,Hrvati nek se sele za Hrvatsku,ovdje zive katholici Bosne i Hercegovine a ne hrvati!Kad ce to shvatit svi katolici u Bosni i Hercegovini?!