Akcija u Kantonu Sarajevu
0
Poziv na peticiju "Stop majorizaciji Hrvata"
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodjite u Stolac, Capljinu i Prozor pa vidite ko je majorisan!!!!! Kako vas nije stida da kukate vise, pocrkali daBogda, uvijek oni ugrozeni... pa ko je u ova 3 grada ugrozen? Ne moze Bosnjak raditi u domu zdravlja, u posti, u banci, u elektroprivredi, u vodovodu i slicno, sve sto radi je u skoli (nasoj) u policiji, i u opcini... jer tamo moraju biti zastupljeni, ah da u kaficima isto ali nasim....
da kod mileta u genocidnom zahodu ne potpisuju peticiju za svoja prava ......cudni ovi bojovnici za svoja prava......
Šta više hoće ovi Hrvati, rade u sarajevu i kao profesori, doktori i dr. evo vode i sa-x, dobro je ba više, šta hoćete !
Kome se ne sviđa ravnopravnost naroda, marš u Tursku. :))))
kako nisam ugrozen, pa ovdje je 25 komentara koji me zele protjerati u hrvatsku, procitajte svoje postove vise puta i prokuzit cete.
Sarajevo bi trebalo da bude primjer multietnickog grada, a kako stvari stoje, miljama je daleko. Recimo da je Josip Pejakovic ugrozen. Trebal bolji primjer od covjeka koji je sve dao za Bosnu i Hercegovinu, a njega se protjeruje.
@siroki.... vi ste svakako bili do juce dupolisci RH, i budite i odsd , Ivo Josipovic vam okrenuo ledza ne zeli vas kaze ide u EU ,i sta sad!
Hajde sad multi-eticno sarajvo,pokazite tu svoju multieticnost i podrzite Hrvate u borbi za konstitutivnost,ili vam to ne pase?Bas me zanima koliko ce te biti solidarni?Moja prognoza 0% POZZ. Sve najbolje :)
kad ponovis jednu laz 100 puta ona postane istina...sve zarad sprovodenja master plana \"potrebe za kreiranjem treceg entiteta\"...pamet u glavu Bosnjace-nemoj opet da uhvate u snu...
Ovo sto prica @kezy , ja mu svaku vjerujem , i znate sta jos ne samo da su zastupljeni po drzavnim firmama polijepo nego i u privatnim. Gledam neki dan bas firma gdje se oblace tinejdzeri dobro, hrvatska Amadeus, te ona parfimerija DM sve zaposleni Hvati. I tako fino zaposli se malo u drzavnu, malo u privatnu i lijepo vam. a ovamo majorizirani. Dok Bosnjaci zaposleni po 10 godine nemaju posla , sjede kod kuce. E kad je nama Bosnjacima ovdje gdje smo vecina tako pa mozete misliti kako nam je tamo gdje su Hrvati u Vecini. Znamo culi smo sta se prica kako je u Stocu i tako to. Bolje ne pisati dodje mi da placem. I ne mogu vise pisati muka mi je zaista sto je dozvoljeno da seru po nama i jos nas prave budalama nekim majorizacijama. MRS!
I dokle ljudi nece ici sa svojim stupidnostima ..... u ovoj situaciji imate u stvari sve kao i drugi i jos duplo, za koje mjesto bi se mnogi mijenjali. Ali da ste vi koji vicete slucajno na mjestu onih od kojih vam ne fali ni dlaka s glave nah,ebali bi mi svi ko zuti. Znate vi sta govorim a znaju i oni kojima ste to dokazali. Naravno nedo Bog ne mislim na narod, nego na tu stranku koja ovo sve ser(e)vira
MARŠ U LIJEPU VAŠU STOKO LATINSA!!!
Jel to sada ima hrvata u Sarajevu? Jel to sada i mi iz Sarajeva valjamo?
-Sta trazite ustase na ovom portalu ,Zadojeni cetnicko fasistickimo mrznjom , idite na portal (Poskok.info),to je zstaki za deratizaciju hercegovaca!
kakva majorizacija...nadji mi hrvata u Kantonu sarajevo da je bez posla...a da ista zna da radi...fuj...idi pisi te peticije u posavinu i u RS...svi su ugrozeni pa i hrvati
Nema vise ratnih humanitarnih konvoja ka centralnoj Bosni a koji su prolazili onim kamenjarem ,grudvicama i sirokim (ako ima jos koje selo nek me neko ispravi) pa samim tim nema vise ni otimacine pa se odmah i ugrozeno.Dodik takodjer cezne za tim vremenima kad se ulazilo u muslimanske kuce i iznosili sleperima ka majcici serviji.
Hrvati, mrš u hrvatsku ako vam se ne sviđa. Srbi, mrš u srbiju ako vam se ne sviđa. Katolici i pravoslavci, bujrum. Što ne mogu s.r.a.n.j.a. nazor, živi i radi ovdje, sebe naziva hrvatom/srbinom (paradox), i još se žali da mu nije dobro. I opet, MRŠ