Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma znamo mi to, rekli su to već i Voja i Daba i Sloba i Bilja, svega je kriv 2.sv.rat.
Koliko vas je ikada bilo u Jasenovcu? Razlog sto se sve ovo sto se desilo 90-tih lezi upravo u 2 svj. ratu
da se prisjetimo??? pa svaki dam gledamo holokaust ali nad palestincima od strane cionista
Dobra analiza, samo si trebao dodati da se i preživjeli Bošnjaci ponašamo kao Izraelci i na onome što smo jamili pravimo svoju vjersku državu gdje muftija prima ambasadore u zvaničnu posjetu.
Nemamo se šta prisjećati. Svaki dan ga gledam oko sebe. Da mi se malo odsjećati da živim u genicidnom okruženju.
Da se prisjetimo? Pa mi živimo sa holokaustom i to je već 20-ak godina sastavni dio našeg života. Zaboraviti ne možemo sve i kad bi htjeli. Mi smo najbolji primjer kako ideja o masovnom istrebljenju nije umrla nestankom nacističke Njemačke i smrću njenih vođa. I sami smo žrtve progona zbog vjere i nacije, takozvanog ispravljanja istorijskih nepravdi i osveta za davno izgubljene bitke. Nisu samo Nijemci sebe proglasili nadrasom, imamo mi to i ovdje a dobar primjer za to su i \"komentari\" pojedinih \"čitalaca\". Dakle, ne moramo se podsjećati na nešto što nam je svaki dan pred očima, nego moramo se brinuti i boriti da zlo koje je trenutno samo uspavano ponovo ne uzme veći zamah.